Niet eng, wel spannend: kindvriendelijk Halloween

Dagje uit in de herfstvakantie |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Vier samen Halloween op een familievriendelijke manier

25 september 2020 Toerisme Landelijk Geen gillende mensen en bloederige scènes, maar vrolijke spookjes en gezellige pompoencreaties. Vier het griezelige feestje met deze Halloween activiteiten voor kinderen. Voor volwassenen ook nog eens onwijs leuk. Veel plezier en Happy Halloween!

Foto 1. Vier hier Halloween voor alle leeftijden. Niet extreem griezelig, wel extreem gezellig! Foto: Pexels.

Overdag griezelen in Toverland

SEVENUM - Geen enge fratsen, maar samen griezelen tijdens de familievriendelijke Halloween Days in Attractiepark Toverland. Trotseer de spannende attracties en bewonder het park, dat versierd is met honderden pompoenen. Er lopen vriendelijke heksen rond, er zijn spannende shows en er is een labyrint. In de avonduren, als het donker wordt, wordt alles in het park spannender en komen de creeps tevoorschijn. Maar tot 18:00 uur is de kust veilig voor het hele gezin. Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 9 oktober tot en met 8 november. De Halloween-activiteiten in Toverland zijn helaas afgelast.

Spookshows in Tivoli

BERG EN DAL - Ontmoet vrolijke parkmascottes Tiffi & Toffi, versier jezelf met heksenveertjes en ga naar Freeks Griezelshow. Het is feest in Amusementspark Tivoli tijdens Happy Halloween! Vanaf 17 tot en met 25 oktober is het park extra spannend versierd en lopen er wonderlijke figuren rond. Geniet van alle shows, entertainment en attracties in het pretpark en griezel er samen op los!

Pompoenen pimpen in de pluktuin

NES AAN DE AMSTEL - Oktober is pompoenenmaand! Je kunt bijna elke dag van oktober pompoenen komen pimpen bij de Zomerbloemen Pluktuin. De hele maand kun je aan pompoenworkshops meedoen en je eigen Halloween pompoen uitzoeken, uithollen, snijden en versieren. Leuk voor kinderen en de ultieme Halloweenactiviteit zonder gegriezel. De pompoen gaat na afloop natuurlijk mee naar huis en de pompoenzaadjes ook. Deze kun je roosteren of je maakt er een leuke ketting van. Gezellig: tijdens de workshop krijgen kinderen een klein cadeautje, ranja en chips.

Spooky boerderij in Nienoord

LEEK - Ook in Familiepark Nienoord is het kindvriendelijk griezelen geblazen. Tijdens Halloween in Nienoord, van 10 tot en met 25 oktober, doemt er ineens een verlaten boerderij op in het park. Het lijkt wel een spookhuis! In deze Spooky Zone gebeuren onverklaarbare dingen. Te spannend voor sommige kindjes of bedenken ze zich halverwege? Met een toverstaf houden ze enge dingen op afstand.

DIY Halloween in de natuur

LANDELIJK - Zelf Halloween vieren? Er zijn opties zat om in de buurt te ondernemen! Samen spannende boswandelingen maken in de natuur en griezelige verhalen vertellen op het strand als het donker wordt. Altijd gewapend met een zaklamp natuurlijk, voor dramatisch horroreffect. Brouw een heksensoep in de keuken of verzamel kastanjes uit de omgeving en maak er spinnen of spinnenwebben van.

Ook leuk

Foto 2. Geniet samen van gezellig griezelen en alle spannende attracties in Toverland. Foto: Attractiepark Toverland.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-10-21 12:29:22 · Gepubliceerd: 2020-09-18 14:23:50 - 524