Dino's nemen Duinrell over

Duinrell |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Dino's denderen Duinrell binnen in de maand oktober

28 september 2020 Toerisme Wassenaar, Zuid-Holland Echte avonturiers laten zich niet afschrikken door een gigantische voetafdruk van een T-rex in de grond. Daar worden ze juist nieuwsgierig en enthousiast van! Tijdens Dino's op Duinrell wordt het attractiepark heel oktober gedomineerd door brullende, bewegende en levensgrote dino's in alle soorten en maten. Spot je ze allemaal?

Foto 1. Duinrell wordt overspoeld door gigantische dino's in oktober. Foto: Duinrell.

Overal dino's

Van de iconische T-Rex tot de Triceratops: in Duinrell stikt het van de dinosaurussen. In de achtbaan vlieg je rakelings langs een enorme Spinosaurus en zo zijn er overal door het park grote - en soms wat meer subtiele - dino's en dino-knipoogjes te spotten. Tijdens een speurtocht naar deze prehistorische reuzen kunnen kinderen ze allemaal proberen te vinden. Leuk: tijdens de tocht leren ze hoe alle beesten heten. Stiekem dus nog leerzaam ook. Tijdens de expeditie leren ze ook hoe ze klinken: alle dino's in het park bewegen namelijk écht en brullen de longen uit hun lijf.

Dino-avontuur

De hele maand oktober staat Duinrell in het teken van dino's. Dit dino-avontuur is bij een regulier ticket inbegrepen. Je hoeft er dus niet apart voor te reserveren, maar kunt een normaal ticket boeken. Ook het Tikibad is in oktober gewoon open, net als Kids Waterpark Playa. Nog een leuke tip: zet jezelf op de kiek met een van de dino's en deel je foto op Instagram met #duinrell. Wie weet kom je dan wel op de digitale wall of fame te hangen als avonturier!

Bekijk een preview

Het artikel gaat verder onder de video.

Meer attractieparken

Ook leuk

Foto 2. De hele maand oktober kun je overal in het attractiepark dino's spotten. Foto: Duinrell.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-29 13:38:04 · Gepubliceerd: 2020-09-25 15:25:51 - 571