Top 10 dagjes uit in Noord-Holland 2020

De populairste dagjes uit in Noord-Holland op DagjeWeg.NL

Bekijk alle uitjes in Noord-Holland Redactioneel door
Foto 1. De Beeld en Geluid Experience wordt compleet vernieuwd en gaat pas in 2022 weer open. Foto: Beeld en Geluid © Jorrit Lousberg.

archief oud artikel 31 december 2020 Trends Een vakantie aan het strand of een dagje naar het mooie Amsterdam of juist het knusse Enkhuizen. In Noord-Holland valt genoeg te ontdekken. Waar kozen de bezoekers van DagjeWeg.NL voor in 2020? Dit waren de populairste dagjes uit in Noord-Holland!

Het populairste dagje uit van Noord-Holland sloot dit najaar de deuren voor een complete verbouwing. Veel bezoekers op DagjeWeg.NL grepen in 2020 nog snel hun kans om de mediawereld van de Beeld en Geluid Experience in te duiken. Ben je er nog nooit geweest? Geen zorgen, in 2022 opent een compleet nieuwe media-experience in Hilversum. Voor dit jaar is de nummer drie misschien een leuke optie: het Coronel Adventure Indoor Klimpark. Op nummer twee staat Sprookjeswonderland, een leuk uitje voor jonge gezinnen! Bekijk snel de complete Top 10 dagjes uit van Noord-Holland in 2020:

De Top 10 van Noord-Holland in 2020

 1. Beeld en Geluid Experience

  De Beeld en Geluid Experience sloot eind 2020 de deuren om de komende jaren te vernieuwen. Toch wisten nog veel mensen hun weg dit jaar te vinden naar de experience, waar alles wat er ooit op televisie of radio was, is terug te vinden.

 2. Sprookjeswonderland

  Sprookjeswonderland Enkhuizen is een onontdekt pareltje in de wereld van kinderparken. Ontmoet bekende sprookjesfiguren en speel in het Kabouterdorp en het Sprookjesbos!

 3. Coronel Adventure Indoor Klimpark

  Bij Coronel Adventure Indoor Klimpark ga je de uitdaging aan op grote hoogte. Slinger, klauter, spring en klim op van touwbrug naar tokkelbaan en van platform naar platform!

 4. Zuiderzeemuseum Enkhuizen

  In het Zuiderzeemuseum zie, hoor, voel en ruik je het dagelijkse leven van vroeger in het gebied rond de Zuiderzee. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de museumveerboot naar het buitenmuseum en bezoek authentieke huizen.

 5. De Bazaar Beverwijk

  Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: het is zo gek niet te bedenken of het is te vinden op de Beverwijkse Bazaar. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

 6. Ultiem ontspannen in luxe privésauna Spa Bada

  Languit in een enorm bubbelbad met een drankje in je hand. In de chique privésauna Spa Bada kom je ongestoord tot rust in een sfeervolle ambiance.

 7. Vlindertuin Vlindorado

  Vlindorado is een indrukwekkende vlindertuin in de kop van Noord-Holland. Hier fladderen de mooiste vlinders rond in een tropische wildernis. Laat er één op je hand landen, sta oog in oog met tropische vogels en voer de vissen en schildpadjes!

 8. THIS IS HOLLAND

  Droom je er wel eens van hoe het nu zou zijn om voor één dag als vogel over Nederland te vliegen? Bij THIS IS HOLLAND in Amsterdam kan het!

 9. Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

  Stap binnen in Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij, laat de bel rinkelen en snuif de geur van versgebakken koeken op. Mmm, heerlijk!

 10. Museum van de 20e Eeuw

  Snuffel rond in het verleden in het Museum van de 20e Eeuw. Kijk onder andere binnen bij oude winkeltjes, de woonkamer van opa en oma en een ouderwetse herenkapper. Van speelgoed tot mode en technologie: dompel je onder in nostalgie!

Meer leuke dagjes uit in Noord-Holland

Foto 2. Ga de uitdaging aan op het klimparcours. Foto: Coronel Adventure Indoor Klimpark.

Laatst gewijzigd: 2021-05-31 12:46:56 · Gepubliceerd: 31 december 2020 - 2750

Activiteiten Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Nu te bezoeken

Tentoonstelling Waterwijs | Zuiderzeemuseum


Bezoek de tentoonstelling Waterwijs bij het Zuiderzeemuseum en ontdek meer over het watergebruik van toen en nu!

Vanaf morgen te bezoeken

Redders op zee


De huidige Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) bestaat 200 jaar! Ter ere van dit jubileum is er in het Zuiderzeemuseum een tentoonstelling te zien over de geschiedenis en gezichten...

Binnen enkele weken te bezoeken

Gitaarfestival


Zondag 16 juni vieren we zowel Vaderdag als de elfde editie van het Gitaarfestival. Internationale en nationale gitaristen laten hun talent horen. Het Gitaarfestival is dan ook hét evenement voor...

Ambachten Festival


Op zaterdag 29 en zondag 30 juni bruist het Zuiderzeemuseum van ambachten tijdens het Ambachten Festival. Doe mee aan workshops van smeden, mandenmakers en visrokers, en bekijk demonstraties in het...

Activiteiten Museum van de 20e Eeuw

Nu te bezoeken

Expositie 90 jaar LEGO


Het museum in Hoorn heeft inmiddels al 130.000 bezoekers met de expositie “90 jaar LEGO” ontvangen. In drie zalen zijn veel diorama’s, bouwwerken en historisch LEGO te ontdekken.

Expositie “90 jaar LEGO”


Op de expositie “90 jaar LEGO” toont het Museum van de 20e Eeuw in 3 zalen een unieke collectie die de hele periode van LEGO beslaat. Vanwege het succes, meer dan 135.000 bezoekers, is de...