Deze luxe vakantiehuisjes liggen op de mooiste plekken in Nederland

Met deze huisjes van Belvilla ben je van alle gemakken voorzien

Vakantiehuisjes Redactioneel door
Foto 1. Romantisch met zijn tweetjes of met het hele gezin: in een huisje van Belvilla kom je helemaal bij. Even alleen maar samen genieten! Foto: Belvilla.nl

14 februari 2021 bijgewerkt: 31 mei 2021 Toerisme Landelijk Een weekend of weekje weg om helemaal bij te komen? Daar hoef je gelukkig de grens niet voor over. Nederland kent ontzettend veel mooie plekken waar je je helemaal op vakantie voelt. En waar je nú naar toe kunt. Niet eerst een verre of vermoeiende reis, maar koffers in de auto en in no time op je bestemming aankomen. De autoweg wordt een weggetje door het bos, tussen de heuvels of naar de duinen, je opent de deur van je vakantiehuisje van Belvilla en je voelt meteen de stress van je af vallen. Nu even alleen maar genieten!

Ibiza-style vakantie met privé zwembad

WATEREN, DRENTHE - Op een groot bosperceel van ruim 2000 vierkante meter staat deze vakantievilla midden in Het Drents-Friese Woud. Ruim, met meerdere loungeplekken en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Maar het meest geniet je van wat je buiten vindt: je eigen verwarmde zwembad (open van maart tot en met oktober) en een groot terras dat niet mis zou staan op Ibiza. Compleet met buitenhaard, zodat je er zelfs kunt chillen als het koud is. De natuur om je heen is prachtig, met onder andere het grootste stuifzandgebied van Nederland! En vlakbij ligt het pittoreske essendorp Diever, waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen.

Bekijk nog veel meer huisjes van Belvilla NL.

Romantisch huisje met bubbelbad buiten

OLDENZAAL, OVERIJSSEL - Vergeet de champagne niet, want dit vakantiehuisje met bubbelbad buiten is superromantisch. Het ligt verscholen in een prachtige, grote tuin en verdwijnt met zijn lichtgele kleur bijna achter de begroeiingen. Heerlijk slapen in de ruime zolderkamer, samen in de grote douche en 's avonds met de meegebrachte champagne buiten in je bubbelbat buiten genieten van het uitzicht op de besloten tuin. Van het huisje loop je zo een romantisch park in met indrukwekkende bomen, glooiende weiden en een waterplas. Het gezellige centrum van Oldenzaal is vlakbij.

Vakantiehuis voor groot gezin in het bos

BAARLE-NASSAU, NOORD-BRABANT - Met een grote huiskamer, drie slaapkamers en 7.000 vierkante meter eigen bosperceel heb je in dit vrijliggende vakantiehuis op de grens met België alle ruimte voor een groot gezin. Laat de kinderen maar roepen en spelen in jullie eigen bos, als ze vies worden kunnen ze terecht in twee badkamers. Geen gezeur wie er aan de beurt is voor de afwas, want in de luxe keuken staat zelfs een afwasmachine. Het huis ligt aan de rand van het bosperceel, dus je hebt een prachtig uitzicht. Ook vanaf het terras, tijdens het barbecueën. Overal om je heen liggen fiets- en wandelpaden en met de auto ben je zo in Tilburg of Breda. Hier rusten ook de ouders uit!

Historisch vakantiehuisje met houtkachel

ZELHEM, GELDERLAND - Aan de rand van landgoed 't Zand ligt een helemaal opgeknapt historisch huisje met grote tuin, nu een heerlijk vakantiehuisje. De keuken is nog authentiek, maar wel met alle luxe apparatuur van nu. Als de kinderen vragen of er een afwasmachine is, kun je ze geruststellen. Ja, die is er! Net als een wasmachine. Plof bij aankomst neer voor de houtkachel, op de comfortabele bank. Of geniet op het terras van de grote tuin vol vogels. Via de tuin loop je zo het bos in. Het mooi museumstadje Bronckhorst ligt vlakbij en ook de Hanzesteden Doesburg, Zutphen of Deventer zijn niet ver. Dé plek voor een luxe vakantie vol natuur en cultuur.

Vakantievilla met infraroodsauna bij zee

CADZAND-BAD, ZEELAND - Dol op luxe én op het strand? Ga dan naar Cadzand-Bad en parkeer je auto bij een van de grote witte vakantievilla's vol luxe op het Noordzee Résidence. De ligstoelen staan al klaar in je eigen tuin. De slaapkamer naast de voordeur blijkt een eigen douche te hebben en boven ontdek je naast de andere twee twee slaapkamers nog twee badkamers én een infrarood sauna! Heerlijk om na een flinke strandwandeling bij te komen in de weldadige warmte onder de infraroodlampen. De zee ligt slechts 350 meter verderop, maar een dagje waterpret vrijwel naast de deur kan ook. De villa's liggen namelijk om een groot recreatiemeer waar je op kunt roeien en waterfietsen.

Vakantie op een historische Limburgse hoeve

SLENAKEN, LIMBURG - Niet vrijstaand, maar wel superbijzonder: dit vakantiehuisje is onderdeel van een oude hoeve. Binnen zie je tussen de moderne luxe nog sporen van vroeger, zoals de oude balken in de dikke muren. Toch is het niet echt voor te stellen dat dit pittoreske vakantiehuisje ooit de koeienstal was. Vooral niet als je in de grote badkamer geniet van het bubbelbad. De deuren in de knusse huiskamer slaan open naar een beschutte tuin, waar het riviertje de Gulp vlak langs stroomt door een wei met koeien. Vanuit je tuin loop je er zo naar toe en sta je midden in het mooiste deel van het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Nog meer leuke vakantiehuisjes

Foto 2. Heerlijk chillen in Ibiza stijl met je eigen zwembad, maar dan midden in de Drentse bossen. Foto: Belvilla.nl
Foto 3. Een romantisch historisch huisje bij het bos, met van binnen alle moderne luxe. En een grote eigen tuin. Foto: Belvilla.nl
Foto 4. Je eigen luxe villa bij de zee, compleet met infraroodsauna en drie badkamers. Foto: Belvilla.nl
Foto 5. Wat gaan we vandaag voor leuks doen? Minigolf! Foto: Belvilla.nl

Laatst gewijzigd: 2021-05-31 12:46:04 · Gepubliceerd: 14 februari 2021 - 1437

Dit past bij 'Deze luxe vakantiehuisjes liggen op de mooiste plekken in Nederland'