1

We zijn genomineerd! Stem je ook op DagjeWeg.NL?

In de race om de titel Website van het Jaar 2021

Stem op DagjeWeg.NL Nieuws door
Foto 1. DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar! Stem op ons in de categorie Vrije Tijd. Foto: DagjeWeg.NL.

archief oud artikel 31 oktober 2021 Toerisme Landelijk DagjeWeg.NL is voor de achtste keer op rij één van de genomineerden voor Website van het Jaar in de categorie Vrije Tijd. Een hele eer! En nu willen we natuurlijk wel eens winnen! Help ons de titel binnen te slepen en breng een stem uit op DagjeWeg.NL! ⭐⭐⭐⭐⭐

Meer dan 7000 uitjes in Nederland

Ieder jaar vinden letterlijk miljoenen mensen een bestemming voor hun dagje uit op DagjeWeg.NL. Sinds 2005 hebben we een database opgebouwd met ruim 7800 uitjes om uit te kiezen en nog elke dag komen daar nieuwe uitjes bij. Van de grootste pretparken tot de molen op de hoek: DagjeWeg.NL belicht ieder plekje wat het bezoeken waard is. Elke dag voegt de redactie weer nieuwe uitstapjes toe en gaan we zelf op pad om uitjes te testen. En daar maken we dan weer mooie reportages van! Zo zorgen we steeds weer voor nieuwe inspiratie om op pad te gaan en ons mooie Nederland te ontdekken.

Ontdek Nederland

Ook nu een dagje uit er dit jaar er een hele poos niet in zat, vulden we DagjeWeg.NL aan met mooie artikelen, nieuwe uitstapjes en toch een paar mooie videoreportages. Kijk mee!

Burgers Zoo in lockdown

Hoe is het in de dierentuin zonder publiek? We namen in januari een kijkje in Burgers' Zoo.


Eerste openingsdag van het Nederlands Openluchtmuseum

In mei stapten we het Nederlands Openluchtmuseum binnen, op de eerste openingsdag na de lockdown.


Op ontdekkingsreis in Batavialand

In de zomer mochten we er weer lekker op uit en we bezochten onder meer Batavialand. Een leuk uitje voor het hele gezin.


Nieuwe audiotour voor kinderen in Nationaal Monument Kamp Vught

Aan het einde van de zomer mochten we de nieuwe audiotour voor kinderen in Nationaal Monument Kamp Vught testen. Een indrukwekkende tour!

Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Stemmen kan tot en met 17 november 2021. Breng snel een stem uit op DagjeWeg.NL! Tijdens de vorige editie in 2020 werd er bijna 500.000 keer gestemd. Simpel werd toen verkozen tot overall Website van het Jaar 2020. In 2019 ging PSV er met de buit vandoor.

Stem op Website van het Jaar 2021

⭐ Gaat DagjeWeg.NL er dit jaar met de titel vandoor? Dat is aan jou! Geef DagjeWeg.NL je stem en help ons winnen! ⭐
Foto 2. Ook in moeilijke tijden vol dagjes uit op anderhalve meter afstand was DagjeWeg.NL relevant. DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar! Stem op ons in de categorie Vrije Tijd. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2021-12-09 16:53:13 · Gepubliceerd: 31 oktober 2021 - 305