De Waarbeek: attractiepark voor de hele familie

Nostalgie en nieuwe attracties ontmoeten elkaar in Hengelo

Attractiepark de Waarbeek Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Maak een rondje in de zweefmolen van Attractiepark de Waarbeek. Foto: DagjeWeg.NL

25 mei 2022 bijgewerkt: 7 september 2023 Toerisme Hengelo, Overijssel Wat is er leuker dan een dagje naar een attractiepark met het hele gezin? Maar welke moet je dan kiezen? Attractiepark de Waarbeek in het Overijsselse Hengelo is een echt familiepretpark, met voor ieder wat wils.

Attracties voor jong en oud

Of je nou vier, acht of twaalf jaar oud bent, bij Attractiepark de Waarbeek zit er voor iedereen wel iets leuks tussen de ruim veertig attracties. Botsautootjes, een nostalgische draai- en zweefmolen of een snelle achtbaan, het is er allemaal! En wat dacht je van peddelen over de Venture River, de lucht in met de vliegtuigjes van de Sky Flier en meteen doorrennen naar het reuzenrad. Helemaal stoer: in de meeste attracties mogen de kinderen zelfstandig een ritje maken. De Waarbeek is geen attractiepark met enge dingen voor echte thrill seekers, maar een plek met volop gezelligheid voor de hele familie.

Foto 2. Peddel over de Venture River. Foto: DagjeWeg.NL

Klassiekers gecombineerd met nieuwe attracties

Waar vader, moeder, opa en oma even terug dromen naar hun jeugd, stuiven de kleinste avonturiertjes van hot naar her om alles uit te proberen. De rijen zijn kort, waardoor de ongeduldige kleine stuiterballetjes meteen door kunnen lopen voor nóg een rondje. Dat veel attracties mooie herinneringen oproepen aan vroeger, betekent natuurlijk niet dat er nooit iets nieuws bij komt. Zoals achtbaan Ruspje Mae, het schip Rocking Roger en het spannende spookhuis Huyse Pelle. Durf je naar binnen? Boe!

Foto 3. Een ritje in de draaimolen, superleuk! Foto: DagjeWeg.NL

Eten en drinken zoveel je wilt

In dit uitgebreide maar tegelijkertijd overzichtelijke attractiepark vermaak je je gemakkelijk een hele dag. Het is dan wel belangrijk dat je genoeg eet en drinkt. En ook daarvoor ben je bij De Waarbeek aan het juiste adres, want ze werken hier met een handige all inclusive-formule. Een frietje, een waterijsje of een glaasje limonade? Tuurlijk, alles is bij de prijs inbegrepen. En uiteraard liggen ook de gezonde snacks zoals appels en sinaasappels overal voor het grijpen. Een ding is zeker: je gaat met een goed gevulde maag weer naar huis. Rennen met eten is natuurlijk niet zo handig, daarom zijn er overal picknickplekken waar je even rustig kunt zitten. Maar niet te lang, want de volgende attractie wacht alweer!

Interactieve shows tijdens vakanties en feestdagen

In het theater geniet je tijdens schoolvakanties en op feestdagen van interactieve shows. Ontmoet mascotte Twekky en de altijd vrolijke Postbode Pelle. Je ziet duidelijk dat de acteurs - en ook de rest van het personeel - veel liefde hebben voor het park. Grapjes, enthousiasme en een vriendelijke blik zorgen ervoor dat de kinderen met een glimlach van oor tot oor de poorten van het Hengelose park weer uit wandelen. Zo wordt een dagje De Waarbeek een bijzondere totaalbeleving waar bezoekers nog lang over napraten.

Ook leuk

Foto 4. De Waarbeek, een overzichtelijk familiepretpark. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2023-09-07 15:10:58 · Gepubliceerd: 25 mei 2022 - 8176