Wereldse woonmaand bij De Bazaar Beverwijk

Shop verrassende meubels en accessoires voor mooie prijzen

De Bazaar Beverwijk Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Scoor een mooi tapijt! Foto: De Bazaar Beverwijk

archief oud artikel 4 oktober 2023 Toerisme Beverwijk, Noord-Holland Oktober is woonmaand bij De Bazaar Beverwijk. Volg de speciaal samengestelde route, maak een lijstje van je favoriete winkels en shop een gave nieuwe inboedel. Tip: regel alvast een aanhanger!

Oktober Woonmaand bij De Bazaar

Ben je op zoek naar iets nieuws voor thuis? Dan kun je natuurlijk linea recta naar de dichtstbijzijnde woonboulevard rijden. Maar is het niet veel leuker om er een écht leuk dagje uit van te maken? Tijdens Oktober Woonmaand bij De Bazaar Beverwijk doe je inspiratie op bij woonwinkeltjes met producten van over de hele wereld en uit heel veel verschillende culturen. Wie weet ligt er binnenkort wel een prachtig Perzisch tapijt in je woonkamer of staat er een sierlijk Turks servies in je keukenkastje. Volg de speciale winkelroute die je langs de leukste zaakjes leidt. Meubels, woonaccessoires, stoffering en keukenspullen, het is er allemaal. En je scoort veel leuke spulletjes ook nog voor een prikkie!

De tekst gaat verder onder de video.

Voorbereid én verrassend shoppen

Het is heerlijk om lekker te verdwalen in De Bazaar. Voor je het weet is je dag voorbij. Maar als je de speciale winkelroute wilt volgen, is het natuurlijk wel zo prettig om te weten welke kant je op moet. Op de website van De Bazaar vind je een speciale pagina met een overzicht van alle woonwinkels, verspreid over de verschillende hallen. Bekijk op de plattegrond alvast welke toffe zaakjes er zijn en in welke hal ze precies zitten. Maak een lijst van je favoriete shopadresjes en ga aan het eind van de dag met een tas of zelfs een hele auto vol woonartikelen weer naar huis. Maar schroom ook vooral niet om af en toe een zijstraatje in te slaan. Je weet nooit welke welke verrassende winkels je tegenkomt.

Foto 2. Lekker rondneuzen tussen verrassende woonaccessoires. Foto: De Bazaar Beverwijk

Hoge kortingen

Maar ook als je 'gewoon' een nieuwe bank of een nieuwe wasmachine nodig hebt, is De Bazaar een goede plek om eens rond te neuzen. Op de woonroute vind je namelijk drie winkels met 'superkorting'. Zo zit aan de Boulevard de enige Leen Bakker outlet store van Nederland. Internetretouren en overtollige voorraden worden hier naartoe gebracht, zodat jij ze voor weinig op de kop kunt tikken. Wil je de echte pareltjes eruit vissen? Zorg dan dat je er op zaterdag als eerste bij bent. Even verderop, bij Amy's witgoed, koop je vervolgens geretourneerd A-merk witgoed voor weinig. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je rotzooi koopt, want voordat ze bij Amy terechtkomen zijn de apparaten eerst zorgvuldig nagekeken door erkende monteurs. Binnenkort een feestje? Dan moet je bij de FeestXpert zijn, waar je een enorme collectie aan feestartikelen en decoratie scoort. Voor weinig!

Foto 3. Vind de mooiste accessoires voor weinig. Foto: De Bazaar Beverwijk

Unieke winkels en exotisch eten

Wijk je even van de woonroute af, dan vind je op De Bazaar nog veel meer bijzondere winkeltjes, waarvan je er sommige nergens anders tegenkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zeenat’s bijouterie in Hal 5. Hier vind je handgemaakte sieraden en…. Tupperware, uniek in Nederland! En als darter moet je in Hal 2 zijn bij Sjaak Darts. Hier koop je pijlen, dartborden en nog veel meer toffe dartsartikelen. Op De Bazaar maak je een wereldreis op één dag. Er zijn meer dan duizend winkels en kraampjes uit allerlei culturen om lekker rond te snuffelen. Snuffelen doe je ook bij de vele eettentjes uit allerlei wereldkeukens. De geuren dwarrelen zo je neus in. Probeer eens een Indiaanse curry of vers gegrilde Afghaanse kebab. Kortom: een fijn dagje uit!

Foto 4. Een exotisch hapje en drankje is verkrijgbaar in de 'food hall'. Foto: De Bazaar Beverwijk
Foto 5. Oktober is Woonmaand bij De Bazaar in Beverwijk. Foto: De Bazaar Beverwijk

Laatst gewijzigd: 2023-10-04 11:51:21 · Gepubliceerd: 4 oktober 2023 - 1142