1

De tofste plekken om te lasergamen

Op deze plekken giert de lasergame-adrenaline door je lijf

Lasergamen in Nederland Redactioneel door
Foto 1. Krijg een adrenalinekick met een potje lasergamen! Foto: The Portal Sevenum. © Remco Cruisbergh

archief oud artikel 2 maart 2024 Sport Landelijk Het ultieme speelse uitje voor volwassenen (en soms ook kinderen)? Dat is een dagje lasergamen! Voor diegenen die niet vies zijn van een beetje spanning, een gezonde portie adrenaline en tactisch spelen is dit puur genieten. In dit actieve, vermakelijke en spannende spel kan jij even je al je energie kwijt en je verstand op nul zetten, terwijl je je vrienden, familie of collega’s probeert te verslaan met je lasergun. Door het hele land heb je meerdere toffe locaties waar je een onvergetelijke middag kan hebben met een potje lasergamen. Wij zetten ze voor je op een rij!

ZERO55

Enschede, Overijssel Bij ZERO55 op het Go Planet Parc in Enschede leef jij je met je vrienden helemaal uit met een potje lasertag. Dat is bijna hetzelfde als lasergamen, maar dat net iets moeilijker en tactischer. Probeer de powerpods te raken, ontgrendel de laserdeuren en vergeet tegelijkertijd niet je tegenstanders te raken in de Lasertag Arena van 300 vierkante meter. Probeer het VIP spel uit, waarbij af ook écht af is. Zenuwslopend en toch vermakelijk! Daar houdt het niet bij op, want bij ZERO55 kun je de spannende escape-rooms uitproberen of racen op de e-kartbaan met spectaculaire glow-in-the-darkeffecten.

Foto 2. Lukt het jou je tegenstanders uit te schakelen in het donker? Foto: ZERO55

Fun Center Amstelveen

Amstelveen, Noord-Holland Bij Fun Center Amstelveen kan je lol niet op! Lasergamen, poolen én een enorm trampolinepark: het is hier een ware speeltuin voor jong en oud. Met de All-in Experience geniet je overal 1,5 uur lang onbeperkt van. In de enorme lasergamearena waar een havengebied is nagebouwd ren je met je lasergun je tegenstanders achterna. Heb je na 90 minuten nog niet genoeg aan deze fantastische plek? Dan kun je een extra tijdsblok bijkopen. Even bijkomen van al dat lasergamen? Plof neer voor een groot scherm om een film te kijken of te gamen. Koop via Dagjeweg.tickets nu tickets met korting voor Fun Center Amstelveen!

Foto 3. Ook de kinderen mogen hier lasergamen! Foto: Fun Center Amstelveen

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer

Wageningen, Gelderland Voor wie graag lasergamet maar óók omringd wil zijn door de natuur, is Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer de perfecte plek. Omgeven door de Rijn en aan de voet van de Grebbeberg verwacht je misschien niet dat je hier een potje kunt lasergamen. Maar niks is minder waar! In De Blaauwe Arena ga je de strijd aan in een surrealistisch decor met lichtshows en rookmachines, wat het er niet makkelijker op maakt om je tegenstanders uit te schakelen. Wat ook spannend is, is een potje archery tag. Dat is vergelijkbaar met trefbal, maar dan met pijl en boog met schuimrubber. Honger gekregen? Dan eet je hier verrukkelijk met uitzicht op het prachtige natuurgebied.

Foto 4. Wie is de beste scherpschutter? Foto: Panorama Restaurant de Blaauwe Kamer

The City Food & Fun

's-Gravenzande, Zuid-Holland In het entertainment center The City Food & Fun is het alsof je je in een bruisende metropool begeeft, waar er van alles te beleven valt. Lasergamen, minigolfen en bowlen in gave underground decors: deze plek is echt uniek. In The Gasstation leven liefhebbers van lasergamen zich helemaal uit. In dit nagebootste oude tankstation, verrijkt met fluoriserende objecten krijgt het potje lasergamen een compleet andere dimensie. Daar houdt het niet bij op, want jeu de boulen, VR-games spelen, poolen, darten, squashen of zingen in de karaokeruimte behoren ook tot de mogelijkheden. Hier zijn actievelingen die van spel houden gemakkelijk een dag (of twee) zoet!

Foto 5. Lasergamen in een verlaten tankstation. Echt spannend! Foto: The City Food & Fun

The Portal Lasergame

Sevenum, Limburg In The Portal Lasergame area heb je een serieuze taak: namelijk het verslaan van de bad guy genaamd evil Dr. Racoxx. Met een beetje concentratie, tactiek en fanatiek spelen zou dat moeten lukken! In Level XX beleef je de lasergame van je leven. Maak de dag compleet met één van de verschillende deals, waarmee je korting krijgt of toegang tot alle andere activiteiten in dit complex, zoals het indoor gameparadijs en de trampolines. Een heerlijke maaltijd bij het ABC Restaurant Sevenum mag achteraf niet missen om met zijn allen bij te komen en te praten over wie de ware winnaar is!

Foto 6. Wie verslaat evil Dr. Racoxx? Foto: The Portal Lasergame. © Remco Cruisbergh

Lasergame Rotterdam

Lasergame Rotterdam Ga lasergamen bij Lasergame Rotterdam in een mysterieuze en imposante omgeving. Het is niet zomaar een lasergame locatie, want je daalt hier af in het ruim van een schip, waardoor het op een ware onderzeeër lijkt. De perfecte plek voor een zenuwslopende laserbattle met je familie, vrienden of collega’s. Het geluid van sonar en water maakt deze ervaring nóg intenser. Aan de lasers ontkomen? Kruip achter de olievaten en motoren en hoop dat je er zonder kleerscheuren vanaf komt. Na zo’n adrenalinekick moet er natuurlijk worden bijgekomen met een goede maaltijd in de Pannenkoekenboot of in Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan.

Lasertag Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland Een spannend potje lasergamen beleef je bij Lasertag Amsterdam! Kom met een kleine of grote groep en geniet samen van de nieuwste technologieën die ervoor zorgen dat het spel extra spannend wordt. En het fijne is dat het allemaal in de buitenlucht kan. Perfect voor een vriendenuitje, bedrijfsuitje of een middagje lol met vrienden op een zonnige dag! Is de strijd nog niet gestreden? Combineer het lasergamen met de escaperoom of een potje archery tag. Boek via Dagjeweg.tickets en krijg korting!

Foto 7. Versla je tegenstanders bij Lasertag Amsterdam. Foto: Lasertag Amsterdam

Liever paintballen?

Ook met paintballen heb je gegarandeerd een geslaagde dag met vrienden, familie of collega's. Deze plekken zijn aan te raden!
Foto 8. Een zenuwslopende laserbattle. Foto: The Portal Lasergame Sevenum. © Remco Cruisbergh

Laatst gewijzigd: 2024-03-09 14:12:26 · Gepubliceerd: 2 maart 2024 - 635