De beste vintage vondsten op de VerzamelJaarbeurs

Hier leven antiek-, vintage- en curiosaliefhebbers zich he-le-maal uit!

VerzamelJaarbeurs Redactioneel door
Foto 1. Duik in een nostalgische wereld van antieke en vintage spullen, meubels, kleren, speelgoed, aardewerk en nog veel meer. Foto ©: Ruben Hoogland, Fien Kraanen

archief oud artikel 16 april 2024 Utrecht, Utrecht In elke hoek van de Jaarbeurs Utrecht snuffel je 19, 20 en 21 april naar de prachtigste vintage vondsten, verzamelingen van curiosa, archeologische vondsten, designstukken, sci-fi items en nog veel meer. De VerzamelJaarbeurs is hét jaarlijkse evenement voor curiosa-, antiek- en vintageliefhebbers die er hier helemaal op los kunnen shoppen! Ontdek de duizenden schatten van de honderden kraamhouders en vind unieke items om jouw collectie compleet te maken.

Bonte verzameling

Tijdens de VerzamelJaarbeurs stap je in een wereld vol wonderen en ga je terug in de tijd met de schatten aan items die ieder een eigen verhaal hebben. Op de beurs kun je shoppen bij verschillende segmenten, namelijk vintage, curiosa en antiek, design, vinyl en cd, aardewerk en glas, speelgoed, film en sci-fi, archeologie, fifties, platte zaken, postzegels en munten, en eten en drinken. Een ware snoepwinkel als je je huis nieuw leven wil inblazen, niet genoeg kan krijgen van verzamelitems, vintage kleding op de kop wilt tikken of gewoon gefascineerd bent door items die een lang en eigen verleden hebben.

Foto 2. Jeugdherinneringen ophalen met al het nostalgische speelgoed dat je hier tegenkomt. Foto ©: Ruben Hoogland, Fien Kraanen

Op zoek naar de verborgen parels

Van retro meubels tot klassieke kledingstukken: er is hier van alles, maar je moet wel even goed zoeken! Tussen de uitgebreide vintage collecties en de excentrieke curiosa is er hier voor ieder wat wils. Je vindt hier zelfs een groot segment met nostalgisch speelgoed en klassieke bordspellen, waar je waarschijnlijk vele jeugdherinneringen zult herbeleven. Zoals op iedere brocante markt of vintage markt is goed speurwerk de sleutel tot succes, in combinatie met wat geduld om de perfecte items te vinden. Maar dat is ook gelijk het leuke aan de VerzamelJaarbeurs!

Foto 3. Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat! Foto ©: Ruben Hoogland, Fien Kraanen

Handig om te weten:

  • Op de website van VerzamelJaarbeurs kun je een kaartje kopen;
  • De VerzamelJaarbeurs is enorm, daarom is er een handige plattegrond beschikbaar om je weg te vinden;
  • Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april ben je van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht met je vriend(inn)en, oma, moeder, vader, broers of zussen om de hele dag te snuffelen tussen al de antieke en vintage schatten!
Foto 4. Op zoek tussen de talloze schatten naar de beste en mooiste deal. Foto ©: Ruben Hoogland, Fien Kraanen

Laatst gewijzigd: 2024-04-15 18:26:32 · Gepubliceerd: 16 april 2024 - 380