De Love and Marriage beurs

De Love and Marriage beurs. |  
Redactioneel door

Ter inspiratie voor de grote dag

3 februari 2006 Rijswijk, Zuid-Holland Serieuze trouwplannen gemaakt? Op de Love and Marriage beurs kan er volop inspiratie op worden gedaan, op 4 en 5 februari in de evenementenhal in Rijswijk en op 11 en 12 februari in de Rijnhal in Arnhem. Van de ringen tot de corsages en van het bruidsboeket tot de trouwauto: alle facetten van de grote dag worden op deze beurs tentoongesteld en er wordt volop informatie over gegeven.

Trouwplannen

In de stemming komen voor de grote dag, prijs met kwaliteit vergelijken en vooral informatie in winnen over de talloze facetten van je trouwdag. De Love and Marriage beurs is speciaal bedoeld voor diegenen met trouwplannen. In twaalf steden in Nederland vindt de beurs plaats op verschillende dagen van oktober 2005 tot en met februari 2006. Op de beurs zijn de grote landelijke bedrijven aanwezig maar ook verschillende ondernemers uit de regio. Dit zorgt ervoor dat alle beurzen in de twaalf verschillende steden een andere invulling hebben wat betreft het aanbod en de indeling.

Van klein tot groot

Het aanbod van de Love and Marriage beurs varieert van hele kleine dingen, zoals de ringen en de corsages tot en met hele grote benodigdheden voor de trouwdag, zoals een groot aanbod van het vervoer: koetsen, limousines en verschillende merken auto’s. Daarnaast is er een grote modeshow met de nieuwste trends op het gebied van trouwen, voor zowel de man en de vrouw als voor de bruidsmeisjes en jonkers. Op alle beurzen is er een ander aanbod van verschillende modezaken en bruidsateliers. Ook zijn er topcreaties van internationale couturiers en fabrikanten. De shows worden zowel in Rijswijk als in Arnhem drie keer per dag gepresenteerd: om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur.

In twaalf grote steden in Nederland worden jaarlijks de Love and Marriage beurs georganiseerd. Rijswijk en Arnhem staan als laatste twee steden op de planning. Openingstijden zijn van 10.00 tot 17.30 uur.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2006-02-02 16:05:55 - 1312