Harley Davidsons op Neeltje Jans

Op deze site zijn alle activiteiten op Neeltje Jans te bekijken. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

1 september 2004 Vrouwenpolder Op zondag 5 september is het Zeeuwse landschap het decor voor het nieuwe evenement American Boulevard. Harley-Davidsons, Amerikaanse auto´s en andere Amerikaanse voertuigen gaan presenteren tijdens dit evenement presenteren. American Boulevard is te vinden in attractiepark Waterland Neeltje Jans in Vrouwenpolder en staat geheel in het teken van “the American Way of Life”.

Vanaf 11.00 uur is Waterland Neeltje Jans geopend voor de bezoekers. Op het programma staat onder andere live muziek, demonstraties western riding, linedancing, DJ´s met muziek uit de sixties en seventies, een markt voor kleding, onderdelen en accessoires en een orkaanmachine. Daarnaast zijn er voor de kleine kinderen ook activiteiten georganiseerd, van waterglijbanen tot en met een zeeleeuwenshow aan toe. In het hoofdgebouw van Waterland Neeltje Jans is in één van de bioscoopzalen beeldmateriaal te zien dat beschikbaar is gesteld door Harley-Davidson Benelux. Op het programma staan onder andere de officiële 100 jaar Harley-Davidson documentaire, de Barcelona Show en beelden van Craig Jones, de Buell rijder met onnavolgbare stunts.

Food and Drinks

Bij een Amerikaanse party hoort ook eten en drinken in “real American style”. Een barbecue ontbreekt niet en verder zijn de hot-dogs, hamburgers en andere Amerikaanse lekkernijen goed vertegenwoordigd in een bijbehorende presentatie.

ENTREE (evenement + familliepark)
Volwassenen 12,50 euro
Kinderen 4 - 12 6,25 euro
Kinderen tot 4 jaar gratis

Iedere bezoeker die zijn American Car wil showen op het terrein van het evenement is welkom. Iedereen die in het bezit is van zo´n speciaal voertuig, kan dit melden bij aankomst en ontvangt 2 polsbandjes waarmee gratis toegang te krijgen is tot het evenement. Voor alle Harley-Davidson bezitters die mee willen doen met de Bigtwin Best Bike Competition geldt dat als zij door de de inspectie van de jury komen, ook 2 polsbandjes ontvangen voor gratis toegang tot het evenement.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2004-09-01 13:15:12 - 1120