Paascircus Witova

Het Paascircus op familiepark Nienoord. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Eerste en tweede paasdag in de circussfeer

13 april 2006 Leek, Friesland Het familiepark Nienoord in Leek staat het komende paasweekend in het teken van het Paascircus. Elk jaar komt het circus Witova naar het familiepark om tijdens Pasen verschillende voorstellingen te laten zien. Op 16 en 17 april kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van clowns, geiten en lama’s.

Goochelen

Met een grote blauw-gele tent reist circus Witova al 17 jaar door heel Nederland. Sinds kort heeft Witova een nieuw programma met als grootste kenmerk veel humor. Clown Carlo laat met zijn westernpony’s Max en Rix een show zien en ontpopt hij zich als een heuse messenwerper. Ook laat hij met zijn geiten, bokken en lama Paco een vrolijke parade zien. Daarnaast is Miss Dini van de partij met een act met Pauwstaartduiven. Goochelaar Sander is vooral bezig met het laten verdwijnen en weer tevoorschijn toveren van konijnen en duiven. Ook is hij te zien als de broer van Bob de Bouwer. Met verschillende bouwmaterialen jongleert en balanceert hij. Met veel muziek sluiten clown Carlo en Miss Dini de voorstelling af. Diverse instrumenten komen aan bod.

Voor oude en jonge kinderen

Het nieuwe programma is speciaal op maat gemaakt voor kinderen van verschillende leeftijden. Er is ook een speciale peutervoorstelling en een porgramme voor de wat oudere jeugd. De voorstellingen beginnen op Eerste en Tweede Paasdag om 13.30 uur, 14.45 uur en om 16.00 uur. Kaartjes kunnen voor twee euro afgehaald worden bij de kassa van het park.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2006-04-13 11:14:13 - 1699