Reizende Zeeuwse Nazomer Fair doet Walcheren aan

Nazomer Fair programma |  
Redactioneel door

12 september 2006 Oostkapelle, Zeeland Waar andere landelijke fairs hechten aan een vaste locatie, mag de Zeeuwse Nazomer Fair de enige “reizende fair” worden genoemd. Dat maakt de fair bijzonder. Regelmatig kiest de organisatie voor een nieuwe locatie ergens op het Zeeuwse land. Dit jaar doet de fair van 14 tot en met 17 september het Walcherse Oostkapelle aan.

Voor de zesde editie van de Zeeuwse Nazomer Fair liet de organisatie haar oog vallen op Buitenplaats Ipenoord bij Oostkapelle, een groene locatie tussen Domburg en het Veerse Meer. Hier bieden meer dan honderd standhouders hun waren en diensten aan onder het bladerdak van oude bomen, langs vijvers en singels en rondom het in de twintiger jaren van de vorige eeuw gebouwde hotel dat de sfeer en stijl van die tijd uitstraalt.

"Fairy Tales"

De fair biedt de bezoeker een gevarieerd aanbod van standhouders uit binnen- en buitenland op het gebied van onder meer decoratie, mode, sieraden, Zeeuwse producten en alles voor de tuin. Het programma staat bevat onder andere roofvogelshows, demonstraties met jachthonden, schapen- en ganzendrijven, modeshows en presentaties van Zeeuwse klederdracht. Vrijdagavond is de verrassingsavond. Op deze zogenaamde "Fairy Tales avond" treden klassieke musici op.

Fairy Kids

De kinderen vanaf één jaar kunnen naar Fairy Kids, een omheind speelgebied met professionele kinderbegeleiders. Er zijn speeltoestellen, allerlei spellen en creatieve kinderworkshops. Bovendien krijgen alle kinderen een picknick met broodjes en drankjes.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2006-09-12 09:23:42 - 1726