Finse kerstmarkt

Voor aanvullende informatie; neem eens een kijkje op deze site. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

10 november 2004 Rotterdam, Zuid-Holland Ongelooflijk, maar waar; de eerste kerstmarkten bieden zich al weer aan! Op 25 november wordt er in Rotterdam de Finse Kerstmarkt geopend. De officiële opening zal worden verricht door de Finse ambassadeur Pekka Saila. Lekker rondstruinen en genieten van de voorpret voor kerst.

Kerstartikelen, kunst en echte winterdrankjes

Er is van alles te beleven en te doen op 1 van de eerste kerstmarkten dit jaar! Deze kerstmarkt staat in het teken van Finland, wat vooral te merken is aan de vele activiteiten: Kerstshop: allerhande Finse kerstartikelen in gezellige winkeltjes en stalletjes. Supermarkt: de bekende supermarkt tent staat buiten klaar met zeer een brede keuze aan Fins eten, ingredienten, snoep en andere lekkernijen. Cafetaria: hier kunt u allerlei (traditionele) Finse gerechten en Finse drankjes proberen, een echte aanrader! Probeer ook zeker de Finse winterdrank Glögi! Glas en keramiek: ook hier een brede selectie aan prachtig Fins design, onder andere van Arabia en Iittala. Huisvlijt: kwaliteitsartikelen van onder andere Fiskars en Hackman voor in en om het huis. Textiel: koop hier uw echte winterkleding in - maar ook artikelen van Marimekko en Lapuan Kankurit voor in het huis en de keuken. Sieraden: onder andere artikelen van de traditionele Finse sieradenserie Kalevala. Kom zelf kijken wat het beste bij u past. Boekwinkel: hier kunt u naast Finse literatuur en kookboeken ook heel veel boeken vinden over Finland, Fins eten, cultuur en kunst. Muziekwinkel: koop hier uw favoriete muziek; alles van klassieke Finse componisten tot Finse top artiesten en van kerstmuziek tot Finse popmuziek. Loterij: win een reis naar Finland, een weekend in een Amsterdams hotel, Fins design en nog veel, veel meer. Wees er snel bij!

Wat, waar en wanneer?

De Finse kerstmarkt is geopend van donderdag 25 november tot en met zondag 28 november, met verschillende openingstijden: Donderdag 25 november - 16:00 tot 21:00 Vrijdag 26 november - 13:00 tot 21:00 Zaterdag 27 november - 11:00 tot 17:00 Zondag 28 november - 11:00 tot 17:00 De locatie is de Finse Zeemanskerk in Rotterdam, het centrum van de Finse activiteiten in Nederland genoemd.

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2004-11-10 11:56:36 - 2642