Tuinen Noord-Brabant

 tuinen Noord-Brabant en omgeving

De Kersenhof Raamsdonk

raamsdonk, Noord-Brabant  -  Bij De Kersenhof in Raamsdonk is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Met een puntzakje verse zoete kersen in de hand kun je met een groep een rondleiding krijgen door de kersenboomgaard. Of ga zitten op het boomgaardterras met een kopje...

Rozenbedrijf De Vorst Boxtel

boxtel, Noord-Brabant  -  In Rosarium De Vorst zijn meer dan tweehonderd verschillende klim- en perkrozen en tientallen stamrozen te bewonderen. Op zoek naar een bijzondere roos voor in de tuin? Rozenbedrijf De Vorst in Boxtel is het juiste adres!

Museum De Wieger

deurne, Noord-Brabant  -  Museum De Wieger was vroeger de woonplaats van dokter en schilder Hendrik Wiegersma. Nu toont het museum figuratieve kunst uit de twintigste eeuw.

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant  -  Geniet van de stilte in het groen van de Jeroen Bosch Tuin. Dit kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken. Ook kun je genieten van de kunst die er wordt geëxposeerd.

Westerpark Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  In het westen van Den Bosch ligt het koele Westerpark: drie rechthoekige eilanden met elkaar verbonden door strakke paden en bruggetjes. Op een van de eilandjes ligt een speeltuintje.