1

Uitstapjes vlakbij Edesche Concertzaal

Winkeltje van Lammert

ede, Gelderland (0.05km)  -  Al meer dan honderd jaar weten de Edenaren het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan te wijzen. Het uiterlijk van de oorspronkelijke kruidenierswinkel is door de jaren heen amper gewijzigd. Kom snoepjes kopen in ouderwetse bruine puntzakken!

Concordiamolen Ede

ede, Gelderland (0.27km)  -  De Concordiamolen is altijd gebruikt als korenmolen, maar nu kun je de molen ook bezichtigen. Zoek een mooie dag uit met wat wind, zodat de molen ook draait!

Mr. Bojangels

ede, Gelderland (0.31km)  -  Fietsende en shoppende voorbijgangers, voor 'mensen kijken' ben je bij Mr. Bojangles aan het juiste adres! Geniet van een lekkere lunch of een drankje in het centrum van Ede.

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (0.89km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (1.18km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (2km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

Fusion Dome

ede, Gelderland (2.35km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

Monkey Town Ede

ede, Gelderland (2.39km)  -  Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (3km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

Unlock Adventures Escape Rooms

ede, Gelderland (3.34km)  -  Bij escaperoom Unlock Adventures in Ede wacht het avontuur! Je hebt hier de keuze uit twee verschillende escaperooms, beide gebaseerd op een historisch verhaal. In escaperoom Nova Zembla ben je net als Willem Barentsz. gestrand op Nova Zembla en...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Edesche Concertzaal