1

Uitstapjes vlakbij Hotel Van Saaze

Vink Fruitboerderij

kraggenburg, Flevoland (0.86km)  -  Fruitboerderij Vink heeft een boerderijwinkel met vers fruit, groente en streekproducten. Bezoekers mogen zelf fruit plukken in de pluktuin.

Groepsaccommodatie Appelhof

kraggenburg, Flevoland (1.23km)  -  Groepsaccommodatie Appelhof is een huiselijke accommodatie voor groepen. Geniet hier van de uitgestrektheid van Flevoland en alle recreatie die vlak in de buurt te vinden is.

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (1.41km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (1.88km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (2.65km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Groepsaccommodatie Vollenhove

vollenhove, Overijssel (3.05km)  -  Ruim, luxe en fris: dat is Groepsaccommodatie Vollenhove. Hier geniet je van een ontspannen verblijf in een veelzijdige omgeving!

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (5.3km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

A.J. Troost Ballooning

emmeloord, Flevoland (5.54km)  -  Vlieg mee en ervaar de stilte in de lucht. Wat een uitzicht! Een luchtballonvaart met A.J. Troost Ballooning vergeet je nooit meer.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (5.68km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Uitkijktoren Ramspol

ens, Flevoland (7.03km)  -  Beklim Uitkijktoren Ramspol en ontdek de raatbouwtoren die jarenlang werd aangezien voor een luchtwachttoren. Ontdek ook de grootste balgstuw ter wereld.

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (7.37km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

Vaar mee met de Eco Waterliner

sint jansklooster, Overijssel (7.37km)  -  Zo geniet je echt volop van het prachtige natuurgebied de Wieden: vanaf het kabbelende water aan boord van de fluisterstille watertaxi Ecowaterlliner.

OERRR speelnatuur De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (7.37km)  -  Voel je als een oermens in OERRR speelnatuur De Wieden! Waar je je eigen hut bouwt, speelt met modder en water en net als in de oertijd op blote voeten over het blote voetenpad loopt. Hier kunnen alle kinderen, met en zonder beperking, samen spelen.

Groepsaccommodatie SuyderZee

blokzijl, Overijssel (7.44km)  -  Op het voormalige Zuiderzeestrand staat de comfortabele groepsaccommodatie SuyderZee. Ruimte in de uitgestrekte polder voor allerhande groepen.

Museumboerderij Erf 29

kampen, Overijssel (7.53km)  -  In Museumboerderij Erf 29 is te zien hoe de boeren honderd jaar geleden op deze afgelegen eilandgroep leefden.

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (7.86km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de akkerbouw, de boerderijwinkel, prachtige singels, het grazende vee: Ontdek het allemaal bij wandelroute het Vuurtorenpad.

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (8.16km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland (8.84km)  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel (8.86km)  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

Boerderijherberg Lavandula

marknesse, Flevoland (9.07km)  -  In Boerderijherberg Lavandula organiseer je heerlijke feestjes en inspirerende vergaderingen in een prachtige omgeving.

Miniaturenboerderij Klein Kampen

kampereiland, Overijssel (9.17km)  -  Verwonder je over de vele, eigenhandig gemaakte miniaturen bij miniaturenboerderij Klein Kampen. Ontdek en bewonder Kampen in het klein!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Van Saaze