Uitstapjes vlakbij Rondvaart door Oudewater

Fabriek Woerden

woerden, Utrecht (6.79km)  -  Minigolfen in het donker, spelen in een overdekt speelparadijs en gooien met verf. Bij Fabriek Woerden vind je allerlei leuke indoor activiteiten en arrangementen.

Molen de Windhond

woerden, Utrecht (6.81km)  -  Altijd al een kijkje binnenin een molen willen krijgen? Bij Molen de Windhond in Woerden zie je historische werkingen achter het meel maken én kun je terecht in de molenwinkel.

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (6.99km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (7.02km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland (8.6km)  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (8.77km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rondvaart door Oudewater