Uitstapjes vlakbij Minicamping en Theetuin De...

-in the spotlights-

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (6.21km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

-in the spotlights-

Industrieel Smalspoor Museum

erica, Drenthe (7.86km)  -  Het Industrieel Smalspoor Museum is een klein en levendig museum rondom alles wat met treinen te maken heeft. Maak een ritje terug in de tijd over een grotendeels origineel spoor, richting de oude turfstrooiselfabriek.

Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (8.54km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding aan en genieten maar!

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (9.95km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Spabron Hesselerbrug

oosterhesselen, Drenthe (11.48km)  -  Ook zo toe aan een dagje of zelfs een paar dagen complete ontspanning? Kom tot rust in de sauna van Spabron Hesselerbrug en geniet van een ontspannende massage of een beautybehandeling.

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (13.37km)  -  In Museum Collectie Brands kom je de meest uiteenlopende voorwerpen tegen. Van unieke eeuwenoude stukken tot meer alledaagse gebruiksvoorwerpen. Alle voorwerpen brengen een verhaal met zich mee.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Minicamping en Theetuin De Vlinder