Ermerstrand
Uitdaging in de buitenlucht rond Ermerstrand

Ermerstrand is een gezellige plek om te genieten van zon, water, vrienden en familie en de leukste spellen en activiteiten. Je hoeft je nergens druk om te maken, want als je wilt wordt alles voor je verzorgd. Van een heerlijke lunch tot een themafeest in middeleeuwse of Tiroler sferen!

Activiteiten_Ermerstrand Zin in een dag vol uitdaging en gezelligheid? Op de witte stranden van Ermerstrand in Drenthe kunnen familie's, vrienden en collega's van alles beleven!

  • Paintballen op een uniek paintball-eiland, omgeven door water
  • Waan je in Schotland en speel de stoere Highland Games na!
  • Liever het water op? Geniet dan van activiteiten op en rond het meer
  • Beginners en gevorderden kunnen zich, onder begeleiding, uitleven tijdens het waterskiën en wakeboarden op de waterskibaan
Liever iets minder spannend? Kies dan voor een gezellig middagje klootschieten bijvoorbeeld. Ook kun je creatieve workshops volgen zoals djembé. Binnenspeelplaats Dol-Fijn is er speciaal voor de kinderen, daar kunnen ze zich naar hartenlust uitleven of... hun feestje geven!

Overnachten bij Ermerstrand

Als één dagje Ermerstrand te kort is, blijf je gezellig overnachten! In de sfeervolle groepsaccommodatie direct aan het strand, in een (ingerichte) tent of in een van de chalets. De volgende dag wacht er weer een nieuwe dag bij Ermerstrand! Want eigenlijk wil je toch gewoon alles meemaken?

Ermerstrand in Erm leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ermerstrand.nl

Ermerstrand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.