Uitdaging in de buitenlucht rond Ermerstrand

Uitdaging in de buitenlucht rond Ermerstrand

Ermerstrand is een gezellige plek om te genieten van zon, water, vrienden en familie en de leukste spellen en activiteiten. En je hoeft je nergens druk om te maken, want als je wilt wordt alles voor je verzorgd. Van een heerlijke lunch tot een themafeest in middeleeuwse of Tiroler sferen!

Activiteiten_Ermerstrand

Zin in een dag vol uitdaging en gezelligheid? Op de witte stranden van het recreatiepark Ermerstrand in Drenthe kunnen familie's, vrienden en collega's van alles beleven!

  • Paintballen op een uniek paintball-eiland, omgeven door water
  • Leren samenwerken in de Bushtrail, maar dan een halve meter boven de grond
  • Waan je in Schotland en speel de stoere Highland Games na!
  • Liever het water op? Geniet dan van activiteiten op en rond het meer
  • Benieuwd hoe het park er vanaf twaalf meter hoogte uitziet? Probeer de klimwand! En daarna: abseilen!
  • Beginners en gevorderden kunnen zich, onder begeleiding, uitleven tijdens het waterskiën en wakeboarden op de waterskibaan

Liever iets minder spannend? Kies dan voor een gezellig middagje klootschieten bijvoorbeeld. Of voor een GPS-tocht, een moderne speurtocht waarmee je met behulp van een GPS de juiste weg moet vinden naar de opdrachten. Ook kun je creatieve workshops volgen: van djembé tot casino spelen, zandsculpturen maken en nog veel meer. Binnenspeelplaats DOL-FIJN is er speciaal voor de kinderen, daar kunnen ze zich naar hartenlust uitleven of... hun feestje geven!Overnachten bij Ermerstrand

Als één dagje Ermerstrand te kort is, blijf je gezellig overnachten! In de sfeervolle groepsaccommodatie direct aan het strand, in een (ingerichte) tent of in één van de chalets. En de volgende dag wacht er weer een nieuwe dag bij Ermerstrand! Want eigenlijk wil je toch gewoon alles meemaken?

Uitdaging in de buitenlucht rond Ermerstrand in Erm leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Uitdaging in de buitenlucht rond Ermerstrand

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.