Uitstapjes vlakbij Anne & Max Amsterdam Zuid

Elektrische Museumtramlijn Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.29km)  -  Ga terug in de tijd en pendel met de historische trams langs het Amsterdamse Bos en verschillende Amstelveense heemparken.

geopend, open op zondag 

Vondelpark Openluchttheater

amsterdam, Noord-Holland (0.74km)  -  Het Vondelpark Openluchttheater bevindt zich in het leukste park van Amsterdam en is in de zomer lang het podium voor toneel, comedy, dans en muziek.

gesloten, open van  5 mei t/m 11 september 

Ben jij een olympische held? - Olympisch Stadion Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1km)  -  In het Olympisch Stadion van Amsterdam maak je op een interactieve wijze kennis met sport en leer je alles over het heden en verleden van sport.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 30 54 400 

Babassu parfumerie & schoonheidssalon Amsterdam Zuid

amsterdam, Noord-Holland (1.08km)  -  Babassu Amsterdam Zuid onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en het gebruik van chique kwaliteitsproducten. Geniet van een gezichts- of lichaamsbehandeling of een massage. Deze schoonheidssalon heeft ook een parfumerie.

elke dag geopend 

Winkelen in Amsterdam - Cornelis Schuytstraat

amsterdam, Noord-Holland (1.09km)  -  Stijlvolle winkels, eet-, drink-, en uitgaansgelegenheden. Die kom je gegarandeerd tegen als je door de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam struint!

elke dag geopend 

Comedytrain in Toomler

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  Lachen, gieren en brullen in de Toomler met komedianten als Henry van Loon, Daniël Arends, Peter Pannekoek en Hans Teeuwen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.4km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.49km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

's maandags gesloten 

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (1.54km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

elke dag geopend 

Het Concertgebouw Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.57km)  -  Kom luisteren naar de mooiste muziek, de beste orkesten en de beroemdste solisten in de wereldberoemde Grote Zaal van Het Concertgebouw.

elke dag geopend 

De Staalman

amsterdam, Noord-Holland (1.65km)  -  De elf meter hoge beer 'De Staalman' van Florentijn Hofman: kunstwerk als gatekeeper van het Staalmanplein in Amsterdam.

elke dag geopend 

Criminele teambuilding - De Gestolen Rembrandt

amsterdam, Noord-Holland (1.69km)  -  Ga samen met je collega's op zoek naar een gestolen schilderij van Rembrandt. Een spannende ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Amsterdam.

doordeweeks geopend 

Ski-Inn Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.7km)  -  Ski-Inn Amsterdam is overdekt, hier is het dus altijd prima weer! Leef je uit op de rollerbaan. Durf jij van de zwarte piste?

elke dag geopend 

Michael Kors Amsterdam Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (1.77km)  -  Kleed je 'casual chique' met de ontwerpen van Michael Kors. Het wereldwijd bekende merk heeft een vestiging aan de PC Hooftstraat.

elke dag geopend 

Jongerenkorting met Entrée op concerten in Concertgebouw

amsterdam, Noord-Holland (1.79km)  -  Entrée is de jongerenvereniging van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. De jongste groep krijgt zo de kans op tegen aantrekkelijke tarieven kennis te maken met klassieke muziek. Daarnaast zijn er speciale events.

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin Plan West

amsterdam, Noord-Holland (1.8km)  -  Gooi de Ipad opzij en ga lekker buiten spelen! Van klimmen over de klimrots tot een ouderwets potje voetballen. Bij Natuurspeeltuin Plan West heeft ieder kind wat te doen.

elke dag geopend 

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.84km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de ontwikkeling zijn werk.

elke dag geopend 

De FilmHallen Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.87km)  -  De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

elke dag geopend