Wijnmakerij De Braoke

laren, Gelderland (2.41km)  -  Maak een dagje op Wijnmakerij De Braoke compleet met bijvoorbeeld steppen, kanovaren, raften of mountainbiken. Geniet daarna in het proeflokaal van een lekker glaasje wijn.

Ontdek de Achterhoek met Unieke Uitjes

laren, Gelderland (2.59km)  -  Er zijn weinig plekken in Nederland waar het zo fijn is om rond te toeren als in de Achterhoek. Huur onder andere fietsen, elektrische scooters of een kano voor een fijn dagje uit!

Landgoed De Velhorst

lochem, Gelderland (2.6km)  -  Geniet van een prachtige tuinhistorie bij Landgoed De Velhorst. Bewonder idyllische boerderijen, houtwallen, boomgaarden en prachtige bloemen.

Zwembad De Berkel

almen, Gelderland (3.18km)  -  Geniet van het verkoelende water in zwembad De Berkel of ontdek de mooie omgeving van Almen en huur een kano of waterfiets.

De lucht in met BAS Ballonvaarten

laren, Gelderland (3.61km)  -  Ballonvaren over Nederland, een onvergetelijk avontuur! Het is zelfs mogelijk om een nachtelijke ballonvaart te maken, waarbij je de zon ziet opkomen.

Openluchtzwembad Leussinkbad

laren, Gelderland (3.95km)  -  Op warme dagen biedt het water van Openluchtzwembad Leussinkbad heerlijke verkoeling. En in de ligweide kun je ontspannen genieten van de zon!

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (6.85km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

Boerderij Klein-Graffel - Excursies op de boerderij

warnsveld, Gelderland (6.94km)  -  Geen flauw benul van het boerenleven? Stap dan eens in de stal van Rundveehouderij Klein-Graffel en kom als een echte boer of boerin weer thuis. Je ziet hoe de melkrobot werkt en krijgt uitleg over het wel en wee van de koeien.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (6.98km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Beleefboerderij De kleine Carrousel

laren, Gelderland (7.4km)  -  Het is een gekakel van van jewelste op Beleefboerderij De kleine Carrousel, waar meer dan honderd dieren wonen. Met een kinderboerderij en speelweide vermaken kinderen én dieren zich hier uitstekend! Er is ook een lunchroom op de boerderij.

Zwembad De Boskoele

gorssel, Gelderland (7.5km)  -  Zwembad De Boskoele is een eenvoudig buitenbad, met een ruime zonneweide. Heerlijk om 's zomers verkoeling te zoeken in dit openluchtzwembad!

Zwembad In de Dennen

vorden, Gelderland (7.86km)  -  Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

Intratuin Lochem

lochem, Gelderland (8.05km)  -  De vele demonstraties en activiteiten maakt winkelen bij Intratuin Lochem nòg leuker.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (8.28km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Wijngaard Kranenburg

vorden, Gelderland (8.71km)  -  Vlakbij achtkastelendorp Vorden ligt de 1,5 hectare grote Wijngaard Kranenburg, waar op milieuvriendelijke wijze druiven worden verbouwd.

Museum MORE

gorssel, Gelderland (8.8km)  -  Voor een grote dosis modern realisme ben je aan het goede adres bij het museum MORE in Gorssel.

Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (8.89km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Boerderijmuseum De Pothaar

bathmen, Overijssel (8.91km)  -  In de stijlkamers van boerderijmuseum De Pothaar snuif je de sfeer van vroeger. Hoe werkten en leefden de boeren in Salland eeuwen terug? Bewonder hun klederdracht, werktuigen en hun onderkomen. Langer verblijven op de boerderij? Boek een B&B!

SUP@Zutphen

zutphen, Gelderland (9.18km)  -  Peddel je een weg door Zutphen op een supboard van SUP@ZUTPHEN! Stap op en sup samen met een groep of alleen door de stad of maak een mooie tocht over de prachtige rivier de Berkel.

Korenmolen De Leeuw

lettele, Overijssel (9.26km)  -  Proef zelfgebakken brood bij Korenmolen De Leeuw! Deze molen bestaat sinds 1523 en is nog heel actief.

De Spelerij

De Spelerij

Koop gemakkelijk tickets Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Haarbroekse Vijvertuin