Uitstapjes vlakbij Haarbroekse Vijvertuin

Landgoed De Velhorst

lochem, Gelderland (2.6km)  -  Geniet van een prachtige tuinhistorie bij Landgoed De Velhorst. Bewonder idyllische boerderijen, houtwallen, boomgaarden en prachtige bloemen.

Zwembad De Berkel

almen, Gelderland (3.18km)  -  Geniet van het verkoelende water in zwembad De Berkel of ontdek de mooie omgeving van Almen en huur een kano of waterfiets.

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (6.85km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (6.98km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Beleefboerderij De kleine Carrousel

laren, Gelderland (7.4km)  -  Het is een gekakel van van jewelste op Beleefboerderij De kleine Carrousel, waar meer dan honderd dieren wonen. Met een kinderboerderij en speelweide vermaken kinderen én dieren zich hier uitstekend! Er is ook een lunchroom op de boerderij.

Zwembad De Boskoele

gorssel, Gelderland (7.5km)  -  Zwembad De Boskoele is een eenvoudig buitenbad, met een ruime zonneweide. Heerlijk om 's zomers verkoeling te zoeken in dit openluchtzwembad!

Zwembad In de Dennen

vorden, Gelderland (7.86km)  -  Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (8.28km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Wijngaard Kranenburg

vorden, Gelderland (8.71km)  -  Vlakbij achtkastelendorp Vorden ligt de 1,5 hectare grote Wijngaard Kranenburg, waar op milieuvriendelijke wijze druiven worden verbouwd.

Ontdek Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (8.89km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Boerderijmuseum De Pothaar

bathmen, Overijssel (8.91km)  -  In de stijlkamers van boerderijmuseum De Pothaar snuif je de sfeer van vroeger. Hoe werkten en leefden de boeren in Salland eeuwen terug? Bewonder hun klederdracht, werktuigen en hun onderkomen.

SUP@Zutphen

zutphen, Gelderland (9.18km)  -  Peddel je een weg door Zutphen op een supboard van SUP@ZUTPHEN! Stap op en sup samen met een groep of alleen door de stad of maak een mooie tocht over de prachtige rivier de Berkel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Haarbroekse Vijvertuin