Uitstapjes vlakbij Zwembad De Berkel

Landgoed De Velhorst

lochem, Gelderland (2.13km)  -  Geniet van een prachtige tuinhistorie bij Landgoed De Velhorst. Bewonder idyllische boerderijen, houtwallen, boomgaarden en prachtige bloemen.

Haarbroekse Vijvertuin

harfsen, Gelderland (3.18km)  -  Wandel langs de idyllische vijvers van de Haarbroekse Vijvertuin en los de spreekwoorden en gezegden op die worden uitgebeeld met kunstvoorwerpen. Nuttig in de theeschenkerij een kopje koffie of thee met een krentenwegge.

Boerderij Klein-Graffel - Excursies op de boerderij

warnsveld, Gelderland (4.09km)  -  Geen flauw benul van het boerenleven? Stap dan eens in de stal van Rundveehouderij Klein-Graffel en kom als een echte boer of boerin weer thuis. Je ziet hoe de melkrobot werkt en krijgt uitleg over het wel en wee van de koeien.

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (5.34km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (5.54km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Wijnmakerij De Braoke

laren, Gelderland (5.58km)  -  Maak een dagje op Wijnmakerij De Braoke compleet met bijvoorbeeld steppen, kanovaren, raften of mountainbiken. Geniet daarna in het proeflokaal van een lekker glaasje wijn.

Zwembad In de Dennen

vorden, Gelderland (5.61km)  -  Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

Ontdek de Achterhoek met Unieke Uitjes

laren, Gelderland (5.72km)  -  Er zijn weinig plekken in Nederland waar het zo fijn is om rond te toeren als in de Achterhoek. Huur onder andere fietsen, elektrische scooters of een kano voor een fijn dagje uit!

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (5.75km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Ballonvaren in Nederland

laren, Noord-Holland (6.01km)  -  Een luchtballonvaart is een droom van vele mensen. A3 Ballon maakt dit mogelijk op locaties in heel het land.

Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (6.15km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Landgoed Hackfort

vorden, Gelderland (6.31km)  -  Bezoek Landgoed Hackfort met zijn watermolen, imposante eikenlanen, bolle akkers, kronkelende zandweggetjes en historische kasteelmoestuin. Hier worden groenten, fruit en bloemen geteeld zoals van oudsher in kasteeltuinen gebeurde.

De lucht in met BAS Ballonvaarten

laren, Gelderland (6.49km)  -  Ballonvaren over Nederland, een onvergetelijk avontuur! Het is zelfs mogelijk om een nachtelijke ballonvaart te maken, waarbij je de zon ziet opkomen.

Camping 't Boshuis

vierakker, Gelderland (6.6km)  -  In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

Wijngaard Kranenburg

vorden, Gelderland (6.63km)  -  Vlakbij achtkastelendorp Vorden ligt de 1,5 hectare grote Wijngaard Kranenburg, waar op milieuvriendelijke wijze druiven worden verbouwd.

Zwembad IJsselslag

zutphen, Gelderland (6.65km)  -  Lekker actief bezig zijn in het water: dat kan in het nieuwe en duurzame zwembad IJsselslag in Zutphen. Kom recreatief zwemmen of doe mee met een leuke aquasport!

SUP@Zutphen

zutphen, Gelderland (6.84km)  -  Peddel je een weg door Zutphen op een supboard van SUP@ZUTPHEN! Stap op en sup samen met een groep of alleen door de stad of maak een mooie tocht over de prachtige rivier de Berkel.

Erve Eme

zutphen, Gelderland (6.92km)  -  Kom langs op het middeleeuwse erf van Erve Eme en zie én beleef hoe mensen leefden rond 400-900 na Christus. Beleef de Vroege Middeleeuwen.

Paintballworld

wehl, Gelderland (7km)  -  Niet schrikken, het zijn maar paintballs! Bij Paintballworld speel je met onbeperkte munitie in een nagebouwd dorp. Ga paintballen, lasergamen of airsoft in Wehl.

Openluchtzwembad Leussinkbad

laren, Gelderland (7.06km)  -  Op warme dagen biedt het water van Openluchtzwembad Leussinkbad heerlijke verkoeling. En in de ligweide kun je ontspannen genieten van de zon!

Zwembad De Boskoele

gorssel, Gelderland (7.1km)  -  Zwembad De Boskoele is een eenvoudig buitenbad, met een ruime zonneweide. Heerlijk om 's zomers verkoeling te zoeken in dit openluchtzwembad!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Berkel