Uitstapjes vlakbij Pathé Zaandam

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (10.17km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Primark Zaandam

zaandam, Noord-Holland (0.06km)  -  Leuke kleding voor een leuke prijs. Kom shoppen bij de Primark in Zaandam. Bij deze hippe en goedkope modeketen uit Ierland slaag je ongetwijfeld!

Varen in de Zaanstreek

zaandam, Noord-Holland (0.54km)  -  Ontdek de Zaanstreek met een boot van 'Varen in de Zaanstreek'. Uitgestrekte polders, schattige dorpjes en een prachtig groene omgeving. Huur een elektrische of stille sloep en trek erop uit!

Stadsboerderij Darwinpark

zaandam, Noord-Holland (1.87km)  -  Maak kennis met dier en natuur op stadsboerderij Darwinpark. In 1967 schonk Albert Heijn deze boerderij aan Zaandam. Ook verkoopt de boerderij soms dieren.

TAPT Festival

amsterdam, Noord-Holland (2.45km)  -  Kom met je vrienden, collega's of familie lekker borrelen op het TAPT Festival! Geniet van speciaalbier, wijn, cocktails en lekker eten en doe dansjes of speel gezellige spelletjes met elkaar.

Darteldome Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.95km)  -  In deze binnenspeeltuin is het lekker klimmen, klauteren en glijden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven omdat alles zacht is uitgevoerd.

Papabubble

zaandam, Noord-Holland (3.02km)  -  Iedereen die van snoep houdt, moet naar Papabubble. Hier is het heerlijk genieten van zelfgemaakt snoep!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Zaandam