1

Uitstapjes vlakbij Sterrenwacht Gooi en...

OERRR speelnatuur 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (0.01km)  -  Ontdek met het hele gezin het OERRR natuurspeelbos van 's-Graveland. Hier vermaken de kinderen zich uren op een terrein van meer dan 0,5 hectare vol bomen, water, zand, bloemen en beestjes.

Zwembad De Zandzee

bussum, Noord-Holland (2.86km)  -  Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

Crazy Selfie

hilversum, Noord-Holland (3.44km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie in Hilversum en ontdek Nederlands eerste selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (3.46km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje bij kinderboerderij De Hertenkamp! Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (3.58km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (3.72km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (3.99km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

Ottenhome

kortenhoef, Noord-Holland (4.03km)  -  Ottenhome verhuurt zeilboten, sloepen, roeiboten en kano's voor een dag varen over de Wijde Blik. Leuk voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

Fort Werk IV

bussum, Noord-Holland (4.14km)  -  Fort Werk IV is het enige overgebleven fort van de verdedigingswerken rond Bussum. Het is opengesteld voor publiek en geschikt voor evenementen.

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland (4.16km)  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (4.45km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

MOUT Foodhal & Brouwerijcafé

hilversum, Noord-Holland (4.52km)  -  MOUT Foodhal & Brouwerijcafé is een foodhal vol streetfood en een brouwerij in één. Schuif hier aan de picknicktafels of in de lounges aan voor bites en maaltijden uit allerlei wereldkeukens. Op de bovenverdieping wordt bier van De Gooische...

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (4.84km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Huis Sloëtjes

hilversum, Noord-Holland (5.06km)  -  Stap in binnen het leven van een middenklasse gezin uit de jaren '50 tot en met '80 in Huis Sloëtjes. In deze museumwoning is alles nog precies zoals het vroeger was.

Kinderboerderij De Pluimgraaf

naarden, Noord-Holland (5.1km)  -  Bij kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden lopen de geiten rond in een bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Maar op deze mooie boerderij zijn nog veel meer dieren te vinden. Kom ze gezellig knuffelen en voeren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek