1

Uitstapjes vlakbij Drovers Dog

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.96km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

De Staalman

amsterdam, Noord-Holland (1.09km)  -  De elf meter hoge beer 'De Staalman' van Florentijn Hofman: kunstwerk als gatekeeper van het Staalmanplein in Amsterdam.

Kom klimmen bij Be Boulder Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.34km)  -  Leef je helemaal uit op de klimparcours bij Be Boulder Amsterdam! Van makkelijk tot moeilijk: dit is een heerlijk actief uitje met je vrienden, het bedrijf of met het hele gezin. Want ook kinderen vinden dit fantastisch om te doen.

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.97km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (2.09km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

Kattencafé Kopjes

amsterdam, Noord-Holland (2.18km)  -  Kattencafé Kopjes is het allereerste kattencafé van Nederland. Kom langs in hartje Amsterdam voor een kopje koffie en een knuffel van een kat.

De FilmHallen Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.22km)  -  De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

Pannenkoekenhuis Boerderij Meerzicht

amsterdam, Noord-Holland (2.34km)  -  Midden in het Amsterdamse bos ligt pannenkoekenhuis Meerzicht. Net buiten de stad is het hier genieten van de rust en de natuur. Na een lange wandeling door het bos, smaken de rijk belegde pannenkoeken extra lekker.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (2.39km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de beroemde meesterwerken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Drovers Dog