1

Uitstapjes vlakbij Pannenkoekenboot Den Bosch

Rondvaart door Den Bosch met Rederij Wolthuis

den bosch, Noord-Brabant  -  Vaar over de Dieze en geniet vanaf het water van het authentieke centrum van Den Bosch. De nostalgische rondvaartboot 'Ouwe Dirk' past helemaal in deze historische context. De tocht gaat langs de citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum.

Van Gogh Nationaal Park

den bosch, Noord-Brabant (0.14km)  -  De prachtige landschappen van meesterschilder Vincent van Gogh kun je terug vinden in het hart van Brabant. Het Van Gogh Nationaal Park verzamelt de Brabantse natuur onder één hoed.

Vintage Room

den bosch, Noord-Brabant (0.18km)  -  Vintage Room is een winkel vol snuisterijen. Van Dinky Toys tot Leica-camera's. De een noemt het troep, de ander vindt het unieke schatten.

Kindertheater Pietepaf

den bosch, Noord-Brabant (0.19km)  -  Elke zaterdag en zondag kunnen kinderen in Kindertheater Pietepaf genieten van een kindervoorstelling. Een verjaardagsfeestje vieren kan hier ook!

Werk aan de Winkel - lifestylewinkel

den bosch, Noord-Brabant (0.21km)  -  De naam zegt al genoeg! Bij Werk aan de Winkel hangt niemand relaxed achterover. Stroom over van inspiratie bij dit aanbod aan creatieve workshops. Je gaat naar huis met een herinnering aan een leuke middag én een cadeautje voor het thuisfront.

Bossche Suikeroom

den bosch, Noord-Brabant (0.21km)  -  Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

Café De Carrousel

den bosch, Noord-Brabant (0.21km)  -  De Carrousel is een gezellig dans- en feestcafé in Den Bosch. Vanaf 21 jaar kun je hier feesten, dansen, borrelen en compleet uit je dak gaan.

Barrique Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.22km)  -  Barrique Den Bosch is dé winkel voor de culinaire levensgenieter: oliën, azijnen, grappa's en likeuren zijn hier te vinden en te proeven!

Lush Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.25km)  -  De eerlijkste en heerlijkste beauty- en verzorgingsproducten vind je bij Lush Den Bosch. De winkel is een feest voor de zintuigen, want je mag alles gratis uitproberen!

De Dobbelsteen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.26km)  -  Bij De Dobbelsteen wordt shoppen voor ieder kind een feest! Bezoek de vrolijke speelgoedwinkel in het centrum van Den Bosch. De winkel ligt vol robuust houten speelgoed, nostalgische spellen en leuke knutseldozen.

Van Dalen Cigars Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.26km)  -  Van Dalen Cigars is één van de beste sigarenwinkels van Nederland. Ervaar de chique sfeer van vroeger terwijl je een sigaartje opsteekt in de lounge.

Stadhuis Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.3km)  -  Het stadhuis aan de Markt in Den Bosch valt meteen op: wat een prachtig gebouw! En: je kunt het ook van binnen zien.

Ontdek Den Bosch met een bijzondere ontmoetingsreis!

den bosch, Noord-Brabant (0.36km)  -  Leer Den Bosch kennen tijdens een wel hele bijzondere stadswandeling. De ontmoetingsreis van B-around brengt je langs markante Bosschenaren. Leer Marokkaanse hapjes te maken bij Sakina thuis en bewonder modelschepen van Maarten.

Café De Graven van Leuven

den bosch, Noord-Brabant (0.38km)  -  In hartje Den Bosch ligt café De Graven van Leuven. Dit café is uitermate geschikt voor een gezellige borrel of een heerlijke lunch.

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.38km)  -  Jaap Grolleboer en Henk Knotjes leiden wandelaars op ludieke wijze door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

Huis van Bosch: De Kleine Winst

den bosch, Noord-Brabant (0.4km)  -  Achter de fraaie gevel van De Kleine Winst op de Markt in Den Bosch huist een bijzonder museum over de wereldberoemde meesterschilder Jeroen Bosch. Hier bracht hij zijn jeugd door.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (0.48km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Design Museum Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.49km)  -  De jonge en eigenzinnige collectie van het nieuw gebouwde Design Museum Den Bosch is voor iedereen te bewonderen.

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (0.53km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Vergaderen in De Spie

den bosch, Noord-Brabant (0.54km)  -  Vergaderen midden in het bruisende centrum van Den Bosch? Dat kan in vergaderlocatie De Spie.

Walking Dinner Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.57km)  -  Heerlijk eten en ondertussen de stad Den Bosch ontdekken. De twee ingrediënten voor een Walking Dinner, een perfecte combinatie van wandelen en eten.

Bastionder Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.59km)  -  Ontdek de geschiedenis van vestingstad Den Bosch in het Bastionder in Bastion Oranje. Je staat er oog in oog met de 500 jaar oude stadsmuren. En met het enorme kanon De Boze Griet.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekenboot Den Bosch