1

Uitstapjes vlakbij Café De Carrousel

Bossche Suikeroom

den bosch, Noord-Brabant (0.01km)  -  Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

Lush Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.08km)  -  De eerlijkste en heerlijkste beauty- en verzorgingsproducten vind je bij Lush Den Bosch. De winkel is een feest voor de zintuigen, want je mag alles gratis uitproberen!

Werk aan de Winkel - lifestylewinkel

den bosch, Noord-Brabant (0.08km)  -  De naam zegt al genoeg! Bij Werk aan de Winkel hangt niemand relaxed achterover. Stroom over van inspiratie bij dit aanbod aan creatieve workshops. Je gaat naar huis met een herinnering aan een leuke middag én een cadeautje voor het thuisfront.

Vintage Room

den bosch, Noord-Brabant (0.13km)  -  Vintage Room is een winkel vol snuisterijen. Van Dinky Toys tot Leica-camera's. De een noemt het troep, de ander vindt het unieke schatten.

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.19km)  -  De gidsen van Ludiek wandelen leiden wandelaars op een unieke manier door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

Van Gogh Nationaal Park

den bosch, Noord-Brabant (0.2km)  -  De prachtige landschappen van meesterschilder Vincent van Gogh kun je terug vinden in het hart van Brabant. Het Van Gogh Nationaal Park verzamelt de Brabantse natuur onder één hoed.

Pannenkoekenboot Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.21km)  -  Stap met je familie of vrienden aan boord van het nostalgische schip 'Ouwe Dirk'. Hier worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Terwijl de pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis langzaam het centrum van Den Bosch uit vaart, heb jij de eerste...

Barrique Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.23km)  -  Barrique Den Bosch is dé winkel voor de culinaire levensgenieter: oliën, azijnen, grappa's en likeuren zijn hier te vinden en te proeven!

De Dobbelsteen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.29km)  -  Bij De Dobbelsteen wordt shoppen voor ieder kind een feest! Bezoek de vrolijke speelgoedwinkel in het centrum van Den Bosch. De winkel ligt vol robuust houten speelgoed, nostalgische spellen en leuke knutseldozen.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (0.41km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (0.42km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Café De Smidse

den bosch, Noord-Brabant (0.45km)  -  Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café De Carrousel