Uitstapjes vlakbij De Overdekte Markt Uithuizen

Het Behouden Blik

uithuizermeeden, Groningen (3.34km)  -  Hoe zagen verpakkingen er vroeger uit? Hoe zijn de verpakkingen van bekende Nederlandse merken als Verkade, Douwe Egberts, Tiktak en Van Nelle over de jaren veranderd? In Museum Het Behouden Blik is een terugblik op de keuken van de Nederlandse...

Café 't Zielhoes

usquert, Groningen (6.65km)  -  Het potkacheltje gloeit in 't Zielhoes, waar wandelaars zich laven aan een dampende uitsmijter en een kop soep. Een gezellig bruin café met een terras voor zonnige dagen.

Sint-Hippolytuskerk

middelstum, Groningen (7.08km)  -  De prachtige bakstenen Sint-Hippolytuskerk in Middelstum is een voorbeeld van een laatgotische kerk in Groningen. Bekijk de zestiende-eeuwse muurschilderingen op de gewelven van Bijbelse taferelen!

Museum Helmantel

westeremden, Groningen (7.53km)  -  Bewonder de mooiste stillevens van kunstschilder Henk Helmantel in het Groningse Westeremden. Zijn werk is te bezichtigen in zijn woonhuis en expositieruimte.

Spa Loppersum

loppersum, Groningen (9.63km)  -  Kom tot rust in het oude Raadhuis van Loppersum. Geniet bij Spa Loppersum van de heerlijke sauna's of van een massage volgens de vier elementen. Ben je na afloop zo ontspannen? Boek dan een heerlijke overnachting in het aangrenzende Hotel Spoorzicht.

Bartholomeuskerk

stedum, Groningen (9.68km)  -  Breng een bezoekje aan een van de mooiste kerken van Nederland: de Bartholomeuskerk in Stedum. Bekijk de schitterende muurschilderingen en de graftombe.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Overdekte Markt Uithuizen