1

Uitstapjes vlakbij Nationaal Vlechtmuseum

Sauna Het Friese Woud

boijl, Friesland (4.13km)  -  Even een momentje voor jezelf in Sauna Het Friese Woud. Geniet van diverse sauna's, verschillende zwembaden, een relaxtuin, een whirlpool en een heerlijke relaxruimte.

Museum De Proefkolonie Frederiksoord

frederiksoord, Drenthe (6.01km)  -  Verpauperde gezinnen uit de stad verhuisden begin 19e eeuw naar de Koloniën van Weldadigheid. Een nieuw bestaan, noodgedwongen, op het Drentse platteland. Hoe zag hun leven eruit? Reis met hen mee in Museum De Proefkolonie in Frederiksoord.

IkeAir

frederiksoord, Drenthe (6.23km)  -  De luchtballonnen van IkeAir zijn relatief klein, maar dat maakt dat er veel tijd is voor gezelligheid en persoonlijke aandacht.

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (8.98km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

Ecokathedraal

mildam, Friesland (11.57km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nationaal Vlechtmuseum