Uitstapjes vlakbij Binnenspeeltuin de Tol

Bezoekerscentrum Nunspeet

nunspeet, Gelderland (1.46km)  -  De Veluwe is een prachtig stukje Nederland! Ontdek de mooie natuur met het hele gezin vanaf bezoekerscentrum Nunspeet. In het centrum is een expositie over de natuur van de Veluwe, een mooie start voor je tocht.

Noord-Veluws Museum

nunspeet, Gelderland (2.04km)  -  Het Noord-Veluws Museum brengt kunst bijeen van kunstenaars die actief waren op de Noord-Veluwe. Veel stedelingen trokken in de loop van de negentiende eeuw naar de Veluwe om te genieten van de ongerepte natuur.

IJsboerderij Bonestroo

doornspijk, Gelderland (5.45km)  -  Het lekkerste ijs is te vinden bij IJsboerderij Bonestroo. Lik je vingers af bij dit ambachtelijk gemaakte ijs! De boer neemt je mee de boerderij op. Je mag zelfs bij het koeien melken kijken.

Surfoever Hoge Bijssel

nunspeet, Gelderland (5.57km)  -  Surfoever Hoge Bijssel in Nunspeet is speciaal ingericht voor surfers. De bezoeker kan daarentegen in het recreatiegebied ook naar hartenlust wandelen. Toegang is gratis!

Zandverstuiving De Haere

't harde, Gelderland (6.71km)  -  Rol door het zand van stuifzandgebied De Haere, of laat je betoveren door de bijzondere natuur. Wees wel voorzichtig, want die bijzondere natuur is ook erg kwetsbaar.

Historisch Museum Elspeet

elspeet, Gelderland (7.12km)  -  Midden op de Veluwe vind je het Historisch Museum Elspeet. Aan de hand van oude klederdracht, archeologie, kunst en kuddes schapen komt de geschiedenis van Elspeet hier tot leven.

Leuvenumse bossen

ermelo, Gelderland (7.33km)  -  Volg de Leuvenumse beek door de Leuvenumse bossen en geniet van een gevarieerd landschap met heide, bos en zand. In de Leuvenumse bossen vind je ook het Hulshorsterzand: een open stuifzandgebied.

Ampies Berg

't harde, Gelderland (7.4km)  -  Tijdens een reis naar Oostenrijk werd Ampie Bouw verliefd... op de bergen en de natuur. Weer thuis besloot hij samen met zijn vrouw een Alpen-tuin aan te leggen. Bewonder deze bijzondere tuin Ampies Berg; met bloemen, planten, vijvers en zelfs...

Landgoed Staverden

staverden, Gelderland (8.52km)  -  Bewonder het prachtige Kasteel Staverden en wandel door de tuinen met de witte pauwen. Ontdek de historie van deze kleine, unieke stad op de Veluwe.

Museum Korps Rijdende Artillerie

elburg, Gelderland (9.54km)  -  Het Korps Rijdende Artillerie is het oudste en nog altijd operationele onderdeel van de Koninklijke Landmacht. In dit museum herleeft deze militaire geschiedenis. Op het terrein is ook een manege aanwezig.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Binnenspeeltuin de Tol