Uitstapjes vlakbij Natuurspeelpark Hoppies

Kasteel Ammersoyen

ammerzoden, Gelderland (1.11km)  -  Bezoek Kasteel Ammersoyen en ontdek een typische, Hollandse burcht uit de veertiende eeuw.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Actie: Bestel snel tickets

Natuurgebied Bokhovense Waard

den bosch, Noord-Brabant (2.36km)  -  Struin in de prachtige natuur van de Bokhovense Waard en geniet van alles wat dit Natuurgebied te bieden heeft.

elke dag geopend 

Natuurgebied Hedelse Bovenwaard

hedel, Gelderland (2.55km)  -  Kom tot rust bij deze verborgen parel in Hedel in Gelderland. Natuurgebied Hedelse Bovenwaard is namelijk een rustig gebied waar je even een kan worden met de natuur.

elke dag geopend 

Natuurgebied Mussenwaard

hedel, Gelderland (2.82km)  -  Vlak aan de Maas in het Gelderse Hedel kun je heerlijk uitwaaien en genieten van de strandjes en steilwanden.

elke dag geopend 

Natuurgebied Wellse Waard

hedel, Gelderland (2.82km)  -  Struin rond in deze mooie Gelderse uiterwaard en ontdek dit kleine natuurgebied. Kijk ook goed om je heen en spot de verschillende watervogels!

elke dag geopend 

Kinderboerderij Beestenboel

zaltbommel, Gelderland (4.93km)  -  Biggen, geiten, konijnen en verschillende soorten schapen: ze staan allemaal klaar om geknuffeld en geaaid te worden op kinderboerderij Beestenboel in Zaltbommel.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Kasteel Nederhemert

nederhemert-zuid, Gelderland (4.94km)  -  Kasteel Nederhemert is een natuurrijke en romantische plek vol historie. Kom hier op Open Monumentendag alles te weten over de spannende geschiedenis van het kasteel.

soms geopend op zaterdag 

Sint-Maartenskerk

zaltbommel, Gelderland (5.97km)  -  Een belangrijke bezienswaardigheid in de Bommelerwaard is de oude Sint Maartenskerk. Bezoekers kunnen de goed onderhouden kerk bezichtigen en de toren beklimmen.

geopend, 's maandags gesloten 

Autopuzzeltocht door Brabantse bossen en duinen

heusden, Noord-Brabant (6.24km)  -  Volg de Brabantse Bos en Duin route van Puzzeluitje.nl en verken met deze autopuzzeltocht de Brabantse bossen en duinen. Je start in het mooie vestingstadje Heusden.

elke dag geopend 

Sfeervol varen: verken vestingstad Heusden vanaf het water

heusden-vesting, Noord-Brabant (6.66km)  -  Vaar met Rondvaart Wiljo door pittoreske dorpjes, langs Hollandse molens en door prachtige natuurgebieden. Stap aan boord in de historische haven van het oude vestingstadje Heusden.

geopend, open op zondag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurgebied Koornwaard

's-hertogenbosch, Noord-Brabant (6.67km)  -  Wandel langs de Maas terwijl je geniet van de natuur en de vele dieren die er te vinden zijn; van insecten tot een vos.

elke dag geopend 

B&B De Heeren van Tuil

tuil, Gelderland (6.93km)  -  Slapen in een Betuws rijksmonument uit 1720: veel romantischer dan dat wordt het niet. Overnacht in B&B De Heeren van Tuil. Luxe slapen en daarna uitgebreid ontbijten en wandelen door de boomgaard.

elke dag geopend 

Suite Bommelstein

aalst, Gelderland (7.42km)  -  Geniet van luxe en privacy in het kleinschalige hotel Bommelstein in de prachtige Bommelerwaard.

elke dag geopend 

Ballorig 's-Hertogenbosch

den bosch, Noord-Brabant (7.51km)  -  In de overdekte speeltuin Ballorig spelen kinderen met blokken, slingeren ze aan kabelbanen en kunnen ze zelfs lasergamen. Met tweeduizend vierkante meter speelruimte zijn ze hier wel even zoet.

elke dag geopend 

Bowling- en Partycentrum Maaspoort

den bosch, Noord-Brabant (7.58km)  -  Bowlen bij Maaspoort is een hele belevenis! Ga moonlightbowlen, discobowlen of bezoek de dancenight!

elke dag geopend 

De Burggravin - Kunst en Cadeau

zaltbommel, Gelderland (7.98km)  -  De Burggravin in Den Bosch is een bijzondere cadeauwinkel met daaraan verbonden een atelier.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 45 73 48 83 

Libéma Brabanthallen 's-Hertogenbosch Zakelijk

den bosch, Noord-Brabant (8.08km)  -  Op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijk evenement? Dan ben je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch aan het juiste adres. De multifunctionele accommodatie is geschikt voor zakelijke activiteiten, entertainment of een combinatie van beide.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 90 00 350 

Restaurant Boerengoed in Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (8.15km)  -  Van de Knuffelpannenkoek of een pannenkoek met zelfgekozen topping tot een Japanse gambasalade en de Boerengoed Burger: bij restaurant Boerengoed in Den Bosch hebben ze de heerlijkste gerechten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Marechausseemuseum

Marechausseemuseum

10% korting Beleef de wereld van de Marechaussee: de oudste politieorganisatie van Nederland. Wat doen marechaussees precies? Je ontdekt het in het Marechausseemuseum! Reis mee door de geschiedenis, vanaf de oprichting in 1814 tot de Marechaussee van nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurspeelpark Hoppies