1

Uitstapjes vlakbij De Zeeuwse Rozentuin

-in the spotlights-

Oestour

wilhelminadorp, Zeeland (5.25km)  -  Trek een dagje de Zeeuwse natuur in en leer uw eigen oesters rapen, openen en bereiden tijdens Oestour.

Galerie Lijn 3

geersdijk, Zeeland (6.39km)  -  Galerie Lijn 3 huist in de omgebouwde stal van een historische boerderij op Zuid-Beveland. Binnen in de stal en buiten in de grote tuin staat en hangt moderne figuratieve kunst. Wandel langs de kunst of ontdek je eigen talent tijdens een...

-in the spotlights-

Ambachtscentrum Goes

goes, Zeeland (6.57km)  -  In het Ambachtscentrum in Goes vinden oude ambachten hun werkplezier terug. Neem een kijkje in dit karakteristiek opgebouwde, overdekte marktpleintje. In de huisjes rond het plein demonstreren ambachtslieden allerlei oude ambachten.

Theater De Mythe

goes, Zeeland (7.29km)  -  Theater De Mythe, een fenomeen in de Goesse binnenstad. Opgeklommen van ambachtsschool naar theater biedt het nu de leukste voorstellingen voor jong en oud!

Zeelandhallen

goes, Zeeland (8.63km)  -  Wat dacht je van een spetterend personeelsfeest met optredens van bekende artiesten? Het complex bestaat uit drie hallen van in totaal 15.000 vierkante meter. Ontdek de faciliteiten van Zeelandhallen Goes en maak je zakelijke evenement tot een...

DaVinci Bioscoop Goes

goes, Zeeland (8.73km)  -  Deze bioscoop vlakbij de Zeelandhallen in Goes heeft ruime zitplaatsen met veel beenruimte. Iedere stoel heeft een eigen tafeltje, wat handig is om je drankje of bakje popcorn op te zetten. De DaVinci Bioscoop heeft vier zalen.

Frisia Rondvaarten

zierikzee, Zeeland (9.29km)  -  Ga op zeehondensafari of maak een heerlijke dagtocht vanuit Kamperland naar Zierikzee. Voor een spetterende dag op het water ben je bij Frisia Rondvaarten aan het goede adres.

De Dikke Toren

zierikzee, Zeeland (9.59km)  -  De Sint Lievensmonstertoren, beter bekend als de Dikke Toren (1510), is niet te missen tijdens je bezoekje aan Zierikzee. Beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de Zeeuwse stad en de Oosterschelde.

Museumhaven Zeeland

zierikzee, Zeeland (9.6km)  -  De Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties. Op de buitenlocatie liggen historische schepen en binnen nemen bezoekers een kijkje in de werf.

Stadhuismuseum Zierikzee

zierikzee, Zeeland (9.7km)  -  Het Stadhuismuseum in Zierikzee is al een bezoek waard door het bijzondere gebouw. Het oude stadhuis heeft een bijzondere zoldering van houten spanten. Bezoek vaste exposities als de Kajak van Zierikzee en bekijk de vondsten uit scheepswrakken.

Gevangenis Gravensteen

zierikzee, Zeeland (9.7km)  -  De oudste gevangenis van Zeeland vind je in Zierikzee: gevangenis Gravensteen. Hier werden ooit gevangenen onder barre omstandigheden opgesloten. Nu staan de deuren gelukkig open als je een kijkje komt nemen tijdens een van de rondleidingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Zeeuwse Rozentuin