Uitstapjes vlakbij JumpSkillz Purmerend

Cultuurhuis Wherelant

purmerend, Noord-Holland (0.28km)  -  Daag jezelf uit om op eigen wijze creatief aan de slag te gaan. Bij de workshops van Cultuurhuis Wherelant valt er voor iedereen wat te leren!

Bowling Split Purmerend

purmerend, Noord-Holland (0.49km)  -  Trek iets wits of fels aan want bij Bowling Split Purmerend bowl je met blacklights. Daarnaast is er een flitsende lasershow en chille muziek.

Kinderparadijs

purmerend, Noord-Holland (0.67km)  -  Het Kinderparadijs is een ware avonturenspeelplaats waar kinderen hun handen uit de mouwen kunnen steken. Wat is nu mooier dan zelf een kampvuur maken? Wees klaar om vies te worden!

H20 Esports Campus

purmerend, Noord-Holland (0.86km)  -  Kom zelf gamen of kijk een esportswedstrijd bij H20 Esports Campus. Het Rabo Esports Stadium is de eerste in de Benelux en is maar liefst 12.000 m2!

Markt Gildeplein

purmerend, Noord-Holland (1.24km)  -  Iedere vrijdag stallen de marktlui hun kramen uit op het Gildeplein in Purmerend. De hele dag haal je hier allerlei verse producten, bloemen, kleding en accessoires.

Speeltuin de Speelkraam

purmerend, Noord-Holland (1.82km)  -  Op het terrein van Speeltuin de Speelkraam zijn er allerlei speeltoestellen te vinden waar kinderen mee kunnen klimmen, klauteren, glijden, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Rust naderhand uit op de houten bankjes of een van de vele grasvelden!

Golfclub De Purmer

purmerend, Noord-Holland (1.9km)  -  Ontdek de gastvrije en welkome Golfclub De Purmer in Purmerend. Kom langs en beleef hoe BurgGolf voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service zorgt.

Leeghwaterbad Spurd

purmerend, Noord-Holland (2.03km)  -  Leeghwaterbad Spurd is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad van Purmerend zijn er diverse activiteiten en kun je komen zwemmen in de vier baden.

Skatepark De Gors

purmerend, Noord-Holland (2.08km)  -  Aan de rand van het Leeghwaterpark vind je het uitdagende Skatepark De Gors. Daag jezelf uit met een skateboard of BMX en probeer de lastigste trucs.

Kinderboerderij De Ridder

purmerend, Noord-Holland (2.09km)  -  Het is een grote beestenboel op Kinderboerderij De Ridder. Op de oude stolpboerderij omringd door groene weilanden en een boomgaard wonen konijnen, schapen, pony's en nog veel meer dieren.

Bibliotheek Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.32km)  -  Bij Bibliotheek Purmerend kun je terecht voor al je boeken, cd's en dvd's, kranten en tijdschriften. Ook is er plek om rustig te werken.

Waterlands Archief

purmerend, Noord-Holland (2.35km)  -  Vier kilometer aan archieven en tel daar nog maar een heleboel kaarten, prenten en kranten bij op! In het Waterlands Archief ligt de historie van het Noord-Hollandse Waterland besloten. Lees en verbaas je!

Gouwzee fietsroute

purmerend, Noord-Holland (2.54km)  -  Geniet van Hollandse polders, historische plaatsen als Volendam, Edam en Marken en vooral veel water. De Gouwzee-fietsroute is 48 kilometer en voert door de regio Waterland.

Purmerends Museum

purmerend, Noord-Holland (2.75km)  -  De geschiedenis van Purmerend, die ontdek je in het Purmerends Museum! Het museum bevat een enorme collectie sieraardewerk, schilderingen, munten en nog veel meer.

Markt Meerland

purmerend, Noord-Holland (2.76km)  -  Haal verse groente en fruit in huis op de wekelijkse markt bij Winkelcentrum Meerland. Iedere woensdag staan de marktkramen gevuld op je te wachten.

Natuurspeelbos Purmerbos

purmerend, Noord-Holland (3.28km)  -  Kinderen kunnen zich uitleven in het Purmerbos! Klim en klauter erop los of bouw een mooie hut in dit uitgestrekte speelbos aan de oostkant van Purmerend.

Boerderij Wennekers

hobrede, Noord-Holland (3.39km)  -  In het veenweidegebied van de Zeevang ligt de biologische vleesveeboerderij van Frank en Els Wennekers. De boer verkoopt vanaf zijn erf biologisch vlees van eigen slacht. Daarnaast organiseert familie Wennekers boeren-buitenactiviteiten.

Oeverroute

purmerend, Noord-Holland (3.85km)  -  Geniet van de natuur en wandel de Oeverroute langs de oevers van sloten, grachten en kanalen in Purmerend. De Oeverroute is een collectie verschillende wandelingen langs het water.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van JumpSkillz Purmerend