1

Uitstapjes vlakbij JumpSkillz Purmerend

Cultuurhuis Wherelant

purmerend, Noord-Holland (0.28km)  -  Daag jezelf uit om op eigen wijze creatief aan de slag te gaan. Bij de workshops van Cultuurhuis Wherelant valt er voor iedereen wat te leren!

doordeweeks geopend 

Kids Safety Escaperoom Purmerend

purmerend, Noord-Holland (0.42km)  -  Het leuke aan de escaperooms van Kids Safety Escaperoom Purmerend is dat de kinderen echt wat leren. Op deze manier wordt spelen met leren gecombineerd!

elke dag geopend 

Bowling Split Purmerend

purmerend, Noord-Holland (0.49km)  -  Trek iets wits of fels aan want bij Bowling Split Purmerend bowl je met blacklights. Daarnaast is er een flitsende lasershow en chille muziek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag 

Kinderparadijs

purmerend, Noord-Holland (0.67km)  -  Het Kinderparadijs is een ware avonturenspeelplaats waar kinderen hun handen uit de mouwen kunnen steken. Wat is nu mooier dan zelf een kampvuur maken? Wees klaar om vies te worden!

open op woensdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Monkey Town Purmerend

purmerend, Noord-Holland (0.78km)  -  Van ballenbak tot lasergamen, in indoorspeeltuin Monkey Town Purmerend hebben kinderen alles wat hun hartje begeert.

elke dag geopend 

H20 Esports Campus

purmerend, Noord-Holland (0.86km)  -  Kom zelf gamen of kijk een esportswedstrijd bij H20 Esports Campus. Het Rabo Esports Stadium is de eerste in de Benelux en is maar liefst 12.000 m2!

elke dag geopend 

Markt Gildeplein

purmerend, Noord-Holland (1.24km)  -  Iedere vrijdag stallen de marktlui hun kramen uit op het Gildeplein in Purmerend. De hele dag haal je hier allerlei verse producten, bloemen, kleding en accessoires.

open op vrijdag 

Duikvereniging Aqua Fun

purmerend, Noord-Holland (1.64km)  -  Ontdek het plezier van de duiksport! Duikvereniging Aqua Fun in Purmerend verzorgt gratis introductieduiken, opleidingen en duiktrips.

open op vrijdag - soms geopend op zondag 

Speeltuin de Speelkraam

purmerend, Noord-Holland (1.82km)  -  Op het terrein van Speeltuin de Speelkraam zijn er allerlei speeltoestellen te vinden waar kinderen mee kunnen klimmen, klauteren, glijden, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Rust naderhand uit op de houten bankjes of een van de vele grasvelden!

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Golfclub De Purmer

purmerend, Noord-Holland (1.9km)  -  Ontdek de gastvrije en welkome Golfclub De Purmer in Purmerend. Kom langs en beleef hoe BurgGolf voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service zorgt.

elke dag geopend 

Leeghwaterbad Spurd

purmerend, Noord-Holland (2.03km)  -  Leeghwaterbad Spurd is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad van Purmerend zijn er diverse activiteiten en kun je komen zwemmen in de vier baden.

elke dag geopend 

Skatepark De Gors

purmerend, Noord-Holland (2.08km)  -  Aan de rand van het Leeghwaterpark vind je het uitdagende Skatepark De Gors. Daag jezelf uit met een skateboard of BMX en probeer de lastigste trucs.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Ridder

purmerend, Noord-Holland (2.09km)  -  Het is een grote beestenboel op Kinderboerderij De Ridder. Op de oude stolpboerderij omringd door groene weilanden en een boomgaard wonen konijnen, schapen, pony's en nog veel meer dieren.

elke dag geopend 

Theater de Verbeelding

purmerend, Noord-Holland (2.25km)  -  Bij Theater de Verbeelding geniet je van dans, cabaret en toneel. Beleef een leuk avondje uit in Purmerend.

elke dag geopend 

Bibliotheek Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.32km)  -  Bij Bibliotheek Purmerend kun je terecht voor al je boeken, cd's en dvd's, kranten en tijdschriften. Ook is er plek om rustig te werken.

elke dag geopend 

Waterlands Archief

purmerend, Noord-Holland (2.35km)  -  Vier kilometer aan archieven en tel daar nog maar een heleboel kaarten, prenten en kranten bij op! In het Waterlands Archief ligt de historie van het Noord-Hollandse Waterland besloten. Lees en verbaas je!

open op dinsdag, woensdag, donderdag 

Gouwzee fietsroute

purmerend, Noord-Holland (2.54km)  -  Geniet van Hollandse polders, historische plaatsen als Volendam, Edam en Marken en vooral veel water. De Gouwzee-fietsroute is 48 kilometer en voert door de regio Waterland.

elke dag geopend 

Best Escaperoom Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.64km)  -  Ontdek Best Escaperoom Purmerend en beleef een avontuur om nooit te vergeten met vele spannende uitdagingen die je hersenen laten kraken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Filmhuis Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.68km)  -  Bekijk de beste films in Filmhuis Purmerend. De filmbeleving wordt compleet met een inleiding of andere extra's!

open op zondag, dinsdag, vrijdag en zaterdag 

Markt Binnenstad Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.74km)  -  Iedere dinsdagochtend worden marktkramen gevuld voor de wekelijkse markt in de binnenstad in Purmerend.

open op dinsdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van JumpSkillz Purmerend