Uitstapjes vlakbij Excursies naar Herefords...

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (1.97km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

Openluchtzwembad De Bercken

reuver, Limburg (2.6km)  -  Zwembad De Bercken beschikt over drie verschillende baden en vier glijbanen. Verder liggen er enkele volleybalvelden en een basketbalveld bij het zwembad en zijn er speeltoestellen.

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (3.47km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (3.7km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (3.7km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (3.84km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

Indoor Visrivier Reuver

reuver, Limburg (3.9km)  -  Dol op vissen, maar niet op de bijbehorende ontberingen in de natuur? De Indoor Visrivier Reuver is de oplossing! Echt vissen met een dak boven je hoofd!

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (5.05km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (5.14km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

Steylwandelroute

steyl, Limburg (5.14km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (5.2km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

Kasteel de Berckt

baarlo, Limburg (5.38km)  -  Vorstelijk overnachten? Kasteel de Berckt geeft elke groep een koninklijke behandeling.

Koffieleut

maasbree, Limburg (5.41km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (5.41km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (5.63km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Active Paintball

baarlo, Limburg (5.79km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

DOK6 Theater

panningen, Limburg (5.8km)  -  DOK6 Theater biedt een programma vol vermakelijke avondjes uit, ook voor het jonge publiek.

DOK6 Cinema

panningen, Limburg (5.8km)  -  DOK6 Cinema is onderdeel van DOK6 Thuishaven voor Amusement. Naast de nieuwste films biedt DOK6 ook arrangementen voor kinderpartijtjes. Een aantal films zijn in 3D te bekijken. Leg je brilletje maar klaar!

Zwembad Laco Peel en Maas

panningen, Limburg (5.98km)  -  Sjees van de glijbaan of duik van de springplank. Met mooi weer kun je heerlijk genieten van het zonneterras. Zwembad Peel en Maas is geschikt voor jong en oud.

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (6.3km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

Euro Indoor Karting Swalmen

swalmen, Limburg (7.99km)  -  Kom karten in de 200 cc karts van Euro Indoorkarting Swalmen. Zelfs een ervaren coureur heeft moeite met het uitdagende circuit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Excursies naar Herefords kuddes