1

Uitstapjes vlakbij Beeldenwandelroute Baarlo

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (0.05km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

Steylwandelroute

steyl, Limburg (1.64km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (1.64km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (1.67km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

Kasteel de Berckt

baarlo, Limburg (1.69km)  -  Vorstelijk overnachten? Kasteel de Berckt geeft elke groep een koninklijke behandeling.

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (1.74km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (1.96km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

Active Paintball

baarlo, Limburg (2.27km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (2.28km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (2.81km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

Excursies naar Herefords kuddes

kessel, Limburg (3.7km)  -  Maak van dichtbij kennis met de Herefords. Leer meer over deze koeien en agrarische natuurgebieden met een excursie bij Natuur Beheer Limburg.

Koffieleut

maasbree, Limburg (3.97km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (4.91km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (5.04km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

Openluchtzwembad De Bercken

reuver, Limburg (5.17km)  -  Zwembad De Bercken beschikt over drie verschillende baden en vier glijbanen. Verder liggen er enkele volleybalvelden en een basketbalveld bij het zwembad en zijn er speeltoestellen.

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (5.31km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (5.32km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (6.03km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Ontdek Venlo

venlo, Limburg (6.5km)  -  Het sfeervolle Venlo is als één van de oudste plaatsen van Nederland zeker een bezoekje waard. Met maar liefst 469 gemeentelijke en rijksmonumenten is er in deze stad genoeg te zien.

Indoor Visrivier Reuver

reuver, Limburg (6.51km)  -  Dol op vissen, maar niet op de bijbehorende ontberingen in de natuur? De Indoor Visrivier Reuver is de oplossing! Echt vissen met een dak boven je hoofd!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beeldenwandelroute Baarlo