Uitstapjes vlakbij Keramiekcentrum Tiendschuur...

Bilderberg Château Holtmühle

tegelen, Limburg (0.07km)  -  Verken Maastricht en Düsseldorf vanuit Bilderberg Château Holtmühle. Alle hotelkamers hebben een privébadkamer. Ook is het heerlijk genieten in het zwembad.

elke dag geopend 

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (0.91km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (1.11km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

open op zondag, woensdag 

Missiemuseum Steyl

steyl, Limburg (1.14km)  -  Het Missiemuseum toont honderden voorwerpen die missionarissen eens naar Steyl brachten.

's maandags gesloten 

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (1.16km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

elke dag geopend 

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (1.24km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

elke dag geopend 

Steylwandelroute

steyl, Limburg (1.24km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

elke dag geopend 

Hup, de boom in! Klimmen in Klimpark Fun Forest Venlo

tegelen, Limburg (1.94km)  -  Klimmen met prachtig uitzicht op de mooie natuur van Limburg? Kom dan naar Klimpark Fun Forest Venlo! Hier heb je avontuurlijke klimroutes voor alle leeftijden, waarvan de hoogste parcoursen wel vijftien meter hoog zijn!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kasteel de Berckt

baarlo, Limburg (2.11km)  -  Vorstelijk overnachten? Kasteel de Berckt geeft elke groep een koninklijke behandeling.

elke dag geopend 

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (2.8km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

elke dag geopend 

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (2.83km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

elke dag geopend 

Vakantiepark en zwembad De Berckt

baarlo, Limburg (2.89km)  -  De Berckt is een vakantiepark met camping en een prachtig subtropisch zwemparadijs met een echte slotgracht, waterspuwende draken en een drakeneiland.

elke dag geopend 

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (3.01km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

elke dag geopend 

Active Paintball

baarlo, Limburg (3.02km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (3.13km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (3.31km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

geopend, 21 mei t/m 31 augustus, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Boerengolf Parkhoeve de Middelt

kessel, Limburg (3.5km)  -  Speel boerengolf aan de Maas bij Parkhoeve de Middelt. Een lekker ludiek balletje slaan tussen de koeien en het verse gras.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 - 47 71 247 

Fletcher Château De Raay

baarlo, Limburg (3.84km)  -  Een oud, adellijk kasteelhotel en onderkomen voor nonnen dient nu als prachtig hotel voor degenen die rust en gastvrijheid zoeken.

elke dag geopend 

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (3.95km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen