Uitstapjes vlakbij Openluchtzwembad De Bercken

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (1.26km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

elke dag geopend 

Indoor Visrivier Reuver

reuver, Limburg (1.39km)  -  Dol op vissen, maar niet op de bijbehorende ontberingen in de natuur? De Indoor Visrivier Reuver is de oplossing! Echt vissen met een dak boven je hoofd!

in het weekend geopend 

BillyBird Park Drakenrijk

reuver, Limburg (1.9km)  -  Beleef avonturen in het park Drakenrijk! Plons in het water bij het strandbad en loop door het spannende Drakenbos.

gesloten, open van  1 mei t/m 2 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Excursies naar Herefords kuddes

kessel, Limburg (2.6km)  -  Maak van dichtbij kennis met de Herefords. Leer meer over deze koeien en agrarische natuurgebieden met een excursie bij Natuur Beheer Limburg.

open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Boerengolf Parkhoeve de Middelt

kessel, Limburg (3.21km)  -  Speel boerengolf aan de Maas bij Parkhoeve de Middelt. Een lekker ludiek balletje slaan tussen de koeien en het verse gras.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 - 47 71 247 

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (3.65km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

elke dag geopend 

Iedereen kan golfen bij Golfodome

reuver, Limburg (3.78km)  -  Vind je golfen een sport voor rijke mensen? Kom dan eens kijken bij Golfodome, daar kun je zelf de golfbaan op en je 'swing' oefenen.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Art Center de Raay

baarlo, Limburg (4.34km)  -  Laat je rondleiding langs de bijzondere kunstcollectie van Art Center de Raay. Ook kunnen er leuke zeefdrukworkshops gevolgd worden.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-290 625 75 

Historische Groentehof - moestuin en kookstudio

beesel, Limburg (4.95km)  -  Ontdek vergeten groente en fruit in de Historische Groentehof. In de bijbehorende kookstudio kun je zelf aan de slag met dit smakelijke voedsel.

geopend, elke dag geopend 

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (5.14km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

elke dag geopend 

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (5.17km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

elke dag geopend 

Rederij Het Veerhuis

neer, Limburg (5.69km)  -  Eet à la carte op de Maas en geniet ondertussen van een schitterende boottocht. Rederij Het Veerhuis biedt voor kleine en grote gezelschappen een fantastisch uitje op het water.

elke dag geopend 

Euro Indoorkarting Swalmen

swalmen, Limburg (5.73km)  -  Kom karten in de 200 cc karts van Euro Indoorkarting Swalmen. Zelfs een ervaren coureur heeft moeite met het uitdagende circuit.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (5.88km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

elke dag geopend 

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (5.93km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

elke dag geopend 

Zwembad De Bosberg

swalmen, Limburg (6.1km)  -  Is het warm weer en zoek je verkoeling? Neem dan een duik in openluchtzwembad De Bosberg in Swalmen!

gesloten, open van  4 mei t/m 1 september, van 13:00 uur tot 18:00 uur 

Missiemuseum Steyl

steyl, Limburg (6.11km)  -  Het Missiemuseum toont honderden voorwerpen die missionarissen eens naar Steyl brachten.

's maandags gesloten 

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (6.11km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

elke dag geopend 

Steylwandelroute

steyl, Limburg (6.11km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

elke dag geopend 

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (6.11km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

open op zondag, woensdag