Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (1.26km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

Indoor Visrivier Reuver

reuver, Limburg (1.39km)  -  Dol op vissen, maar niet op de bijbehorende ontberingen in de natuur? De Indoor Visrivier Reuver is de oplossing! Echt vissen met een dak boven je hoofd!

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (5.14km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (5.17km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

Euro Indoorkarting Swalmen

swalmen, Limburg (5.73km)  -  Kom karten in de 200 cc karts van Euro Indoorkarting Swalmen. Zelfs een ervaren coureur heeft moeite met het uitdagende circuit.

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (5.88km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (5.93km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

Zwembad De Bosberg

swalmen, Limburg (6.1km)  -  Is het warm weer en zoek je verkoeling? Neem dan een duik in openluchtzwembad De Bosberg in Swalmen!

Steylwandelroute

steyl, Limburg (6.11km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (6.11km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (6.11km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (6.27km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

Ballonteam Limburg

neer, Limburg (6.48km)  -  Bekijk de wereld vanuit een andere hoek. Ballonteam Limburg neemt de bezoeker mee naar ongekende hoogtes!

Active Paintball

baarlo, Limburg (7.44km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

Break Out Evenementen

swalmen, Limburg (7.57km)  -  Spannende en actieve uitjes voor iedereen! Dat is het doel van Break Out Evenementen. Of dat nou varen op het water is of hoog in de lucht slingeren door een ingewikkeld touwparcours. Alles is mogelijk.

Koffieleut

maasbree, Limburg (7.85km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

DOK6 Theater

panningen, Limburg (7.9km)  -  DOK6 Theater biedt een programma vol vermakelijke avondjes uit, ook voor het jonge publiek.

DOK6 Cinema

panningen, Limburg (7.9km)  -  DOK6 Cinema is onderdeel van DOK6 Thuishaven voor Amusement. Naast de nieuwste films biedt DOK6 ook arrangementen voor kinderpartijtjes. Een aantal films zijn in 3D te bekijken. Leg je brilletje maar klaar!

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (7.98km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

Groepsuitje Limburg

Groepsuitje Limburg

Boek je groepsuitje met korting Dagje uit met het gezin of een kleine groep? Groepsuitje Limburg heeft leuke binnen- en buitenactiviteiten voor je in petto! Speel samen archery golf, verken De Groote Peel en ga op kickbikesteps op safari door het natuurgebied.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Openluchtzwembad De Bercken