Het Fladderpad

panningen, Limburg (1.85km)  -  Het Fladderpad is een natuureducatieve tocht, die extra spannend is voor kinderen.

Zwembad Laco Peel en Maas

panningen, Limburg (3.41km)  -  Sjees van de glijbaan of duik van de springplank. Met mooi weer kun je heerlijk genieten van het zonneterras. Zwembad Peel en Maas is geschikt voor jong en oud.

DOK6 Theater

panningen, Limburg (3.59km)  -  DOK6 Theater biedt een programma vol vermakelijke avondjes uit, ook voor het jonge publiek.

DOK6 Cinema

panningen, Limburg (3.59km)  -  DOK6 Cinema is onderdeel van DOK6 Thuishaven voor Amusement. Naast de nieuwste films biedt DOK6 ook arrangementen voor kinderpartijtjes. Een aantal films zijn in 3D te bekijken. Leg je brilletje maar klaar!

De Peelse Golf

evertsoord, Limburg (4.94km)  -  Sla een balletje op golfbaan De Peelse Golf, een unieke golfbaan met veel obstakels met water.

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (5.6km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (5.69km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Peelwandeling vanuit Helenaveen

helenaveen, Noord-Brabant (6.7km)  -  Met stevige schoenen aan wagen wandelaars zich buiten de gebaande paden en gaan het veengebied in. Natuurgebied De Peel onthult haar charme!

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

sevenum, Limburg (6.86km)  -  Wandel door het Land van Toos, beleef mythische tijden in de Troy Area en laat je betoveren door attractiepark Toverland! Zwier door de lucht in stoere achtbanen. Zoals Troy - de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux - of de Fēnix!

Zakelijke evenementen in Toverland

sevenum, Limburg (6.86km)  -  Vergaderen op een bijzondere locatie? Ga dan eens naar Toverland. Voor elk soort zakelijk of feestelijk event biedt dit attractiepark een passend arrangement.

Sint-Petrusmolen

roggel, Limburg (7.28km)  -  De korenmolen Sint-Petrusmolen in Roggel is nog steeds in gebruik en iedere zaterdag kun je het productieproces bekijken.

Bourgondisch buitenleven op Camping de Leistert

roggel, Limburg (7.64km)  -  Beleef het heerlijke buitenleven op Camping de Leistert. Dit vijfsterrenpark heeft voor elke kampeerder een gerieflijk onderkomen. Kies voor de splinternieuwe Glamping Tent of een knusse Lodge! Natuurlijk zijn er ook gewone, ruime kampeerplaatsen.

Koffieleut

maasbree, Limburg (8.58km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Kabouterpad De Pelen

ospel, Limburg (9.45km)  -  Er wonen kabouters in natuurgebied De Pelen! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

De Golfhorst

america, Limburg (9.52km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (10.26km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

Wandelroute Avonturenpad Sevenum

sevenum, Limburg (10.4km)  -  De wandelroute leidt door meanderende beken, groene weiden en waterpoelen rond het dorp Sevenum in Limburg. In 2010 werd de route uitgeroepen tot de mooiste van het jaar.

De beste boerenspellen: loeigezellig en knus

ospel, Limburg (10.93km)  -  Supergezellige spellen op de boerderij, in de stal of in de wei. Er is genoeg actie te beleven op het Limburgse platteland. Zoek zelf een leuke activiteit uit en neem je familie of collega's mee voor een gezellige dag op de boerderij.

Liever Buiten

Liever Buiten

Bestel direct met korting! Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden, familie of teamgenoten lekker naar buiten gaan? Heel weinig, inderdaad! Boek een actief dagje uit bij Liever Buiten. Speel een potje boeren bowling of duik het bos in voor een spannende speurtocht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ballonvaren Limburg