Uitstapjes vlakbij Eetcafé Buurman & Buurman -...

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (0.22km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater Junushoff Wageningen

wageningen, Gelderland (0.27km)  -  Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

doordeweeks geopend 

Torckpark Wageningen

wageningen, Gelderland (0.31km)  -  Wandel langs de oude stadsmuur van Wageningen in het Torckpark, of plof bij mooi weer in het gras naast de stadsgracht.

elke dag geopend 

Heerenstraat Theater: de bioscoop van Wageningen

wageningen, Gelderland (0.34km)  -  Het Heerenstraat Theater in Wageningen heeft gezellige, kleine zalen en een leuk café en terras. Hier is een filmpje pakken nog echt een avondje uit!

elke dag geopend 

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (0.45km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

elke dag geopend 

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (0.5km)  -  Wandel door de Gelderse Vallei, de Veluwe, de Betuwe en over de Utrechtse Heuvelrug met het Pad van de Vrijheid. Op deze route zie je overal nog sporen van de Tweede Wereldoorlog.

elke dag geopend 

Safarischip De Blauwe Bever

wageningen, Gelderland (0.67km)  -  Een educatieve boottocht door het Utrechtse landschap en genieten van de prachtige natuur? Dat kan met Safarischip De Blauwe Bever!

geopend, elke dag geopend 

Het Depot beeldengalerij

wageningen, Gelderland (0.98km)  -  Voor kunstliefhebbers biedt Het Depot Beeldengalerij in Wageningen een unieke dag. Zowel binnen als buiten staat het vol met prachtige beelden. Wandel door de prachtige arboreta, universiteitstuinen van Wageningen en geniet van kunst en natuur.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (1.26km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

geopend, elke dag geopend 

Belmonte Arboretum Wageningen

wageningen, Gelderland (1.79km)  -  Wandel rond in de 'bomentuin' Belmonte Arboretum op de Wageningse berg. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers om rond te struinen.

elke dag geopend 

Zwembad de Bongerd

wageningen, Gelderland (1.91km)  -  Iedereen kan genieten van het water in de baden van De Bongerd in Wageningen. Heerlijk sporten, ontspannen en spelen.

elke dag geopend 

Botanische Tuinen Wageningen

wageningen, Gelderland (1.94km)  -  Bezoek een uniek stuk Wagenings erfgoed en bewonder de bloeiende rhododendrons, magnolia's, sierkersen en appels!

elke dag geopend 

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (2.06km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

geopend, open op woensdag en zaterdag 

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (2.19km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Het Bijenhuis Wageningen

wageningen, Gelderland (2.6km)  -  Meer weten over de bij? Bij het Bijenhuis leer je alles!

's zondags gesloten 

Zorgboerderij De Hoge Born

wageningen, Gelderland (2.9km)  -  Bezoek zorgboerderij De Hoge Born en wordt verrast door de charme van het boerderijleven!

's zondags gesloten 

De Kijkdoos Bennekom

bennekom, Gelderland (3.77km)  -  De Kijkdoos inspireert en fascineert met beeldende kunst, architectuur en fotografie.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nostalgische muziekinstrumenten in het Kijk & Luistermuseum

bennekom, Gelderland (3.79km)  -  In het Kijk & Luistermuseum in Bennekom staan onder meer mechanische muziekinstrumenten uit de negentiende eeuw. Dat klinkt als muziek in de oren!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Ommuurde Tuin

renkum, Gelderland (4km)  -  Biologische groenten en fruit gedijen goed binnen de muren van De Ommuurde Tuin. Deze tuinderij ligt op dezelfde plek waar ooit de moestuin van koning Willem III lag. Uit die tijd dateert nog de historische muur en de toegangspoort tot de tuin.

geopend, open op woensdag en zaterdag 

Zwembad De Vrije Slag

bennekom, Gelderland (4.72km)  -  Tijdens een warme dag is verkoeling te vinden bij zwembad De Vrije Slag in Bennekom. Geniet van de springplank, de familieglijbaan en de ligweides.

gesloten, open van  26 april t/m 9 september, van 09:30 uur tot 19:30 uur