1

Uitstapjes vlakbij Blue Boat

The Small Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  De voorgevel van Paradiso is omgetoverd tot mini-museum. Werp tijdens je bezoek eens een blik in één van de voormalige mededelingenkastjes, hier is iedere maand een ander kunstwerk te zien!

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

Whisky Café L&B

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Geniet van de intense smaak van whisky tijdens een whiskyproeverij bij Whisky Café L&B in Amsterdam. Er zijn verschillende whiskymenu's samengesteld.

Rijksmuseum Amsterdam: een must voor iedereen

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Het Rijksmuseum legt achthonderd jaar Nederlandse geschiedenis bloot met 8000 verschillende objecten. Van de beroemde schilderijen van Frans Hals, Jan Steen, Johannes Vermeer en Rembrandt tot poppenhuizen en Delfts Blauw.

Reflex Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Galerie Reflex Amsterdam biedt plek aan hedendaagse kunstvormen. Loop eens binnen voor een dosis moderne kunst!

Pathé City Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Geniet van de nieuwste films in de eigentijdse en intieme bioscoop Pathé City in het hartje van Amsterdam.

Internationaal Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Het Internationaal Theater Amsterdam biedt voor ieder wat wils. Van theater tot toneel en van musical tot workshops. Voor jong en oud een geweldig dagje weg!

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark.

P.C. Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  Shoppen in de PC Hooftstraat is een belevenis op zich. Vergaap je aan dure kleding of spot bekende mensen.

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

Bekijk the Rock Stars of Art in het Moco Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  In het Moco Museum aan het Museumplein hangt het werk van de rocksterren uit de kunstwereld. Iconische kunst, popart en moderne streetart met een knipoog én een boodschap. Tijdens een dagje Amsterdam mag je Moco niet missen!

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

Theater Bellevue

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Geniet bij Theater Bellevue in hartje Amsterdam van een heerlijke avond vol cultuur en vermaak met een ruime keuze van voorstellingen en optredens.

Jimmy Woo

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  De luxe club Jimmy Woo in Amsterdam staat bekend als een stijlvolle nachtclub met een uniek interieur. Alleen de beste dj's mogen er draaien.

De Melkweg

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

Divection Duikopleidingen

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Leer duiken bij Divection Duikopleidingen! Neem een introductieduik of start met een cursus. Geniet van de wondere onderwaterwereld.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.43km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de ontwikkeling zijn werk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Blue Boat