Blue Boat Company
Amsterdam op het mooist: vanaf het water!

De beroemde grachtenpanden en pakhuizen uit de tijd van de VOC, maar ook het nieuwe Amsterdam; alle highlights van de stad bekijk je het best vanaf het water. Laat je meenemen door Blue Boat Company en stap op voor een City Canal Cruise overdag of geniet van de stad in de schemer met een Evening Cruise.

Het Amsterdam van vroeger en nu glijdt aan je voorbij tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise. Kijk omhoog en spot alle details van de grachtenpanden en de voormalige pakhuizen van de VOC. En verken ook het nieuwe, trendy Amsterdam en vergaap je aan het Muziekgebouw aan het IJ of het EYE filmmuseum. Onderweg geeft de audiotour - in 21 talen! - meer informatie over wat er onderweg te zien is.

Rondvaart voor de hele familie

Bij ieder kinderkaartje voor de rondvaart overdag (5 tot en met 11 jaar) heeft Blue Boat een spannend, interactief avontuur voor kinderen. Deze Kidscruise bestaat uit een audioverhaal, bijbehorend opdrachtenboekje en een verrekijker. De muis-piraat Sjonnie neemt de kinderen in het verhaal mee op een fantastisch avontuur door de grachten. En stiekem leren de kinderen ook nog wat over de stad. Ouders kunnen op dezelfde boot fijn naar hun eigen audioverhaal luisteren of in alle rust genieten van het uitzicht.

Blue Boat Company vaart 365 dagen per jaar. In de zomer met open dak of lekker in het zonnetje op het achterdek en in de winter met centrale verwarming, dus het is altijd behaaglijk. Zes van de boten zijn voorzien van een rolstoellift. Wil je met een rolstoel komen varen? Bel dan altijd even om te reserveren!

De rondvaarten van Blue Boat Company in Amsterdam lenen zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.blueboat.nl

Ook de kinderen vermaken zich aan boord. Foto: Blue Boat Company
Ook de kinderen vermaken zich aan boord. Foto: Blue Boat Company
Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company
Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company
Genieten van een rondvaart overdag. Foto: Blue Boat Company
Genieten van een rondvaart overdag. Foto: Blue Boat Company
Of van een Evening Cruise. Foto: Blue Boat Company
Of van een Evening Cruise. Foto: Blue Boat Company