1

Uitstapjes vlakbij Cultureel centrum Het HEM

Pathé Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.32km)  -  Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

Primark Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.37km)  -  Leuke kleding voor een leuke prijs. Kom shoppen bij de Primark in Zaandam. Bij deze hippe en goedkope modeketen uit Ierland slaag je ongetwijfeld!

Varen in de Zaanstreek

zaandam, Noord-Holland (2.6km)  -  Ontdek de Zaanstreek met een boot van 'Varen in de Zaanstreek'. Uitgestrekte polders, schattige dorpjes en een prachtig groene omgeving. Huur een elektrische of stille sloep en trek erop uit!

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.06km)  -  RataPlan is de grootste kringloopwinkel van Amsterdam: twee verdiepingen in een grote lichte hal, waar je echt van alles kunt vinden. Kleding, fietsen, elektronica of leuke hebbedingetjes, maar ook meubels en zelfs bouwmateriaal.

Amaze Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.14km)  -  Ga op een audiovisuele trip vol spectaculaire lichteffecten, lasers, visuals, rook en indringend geluid bij Amaze. Ontwikkeld door evenementenorganisator ID&T!

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (3.45km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.91km)  -  Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de theatervoorstelling ANNE, over het leven van Anne Frank. In het theater, net buiten het centrum, staan voorstellingen voor langere tijd op het programma.

Playhood

amsterdam, Noord-Holland (3.95km)  -  Ontdek de magie van het spel en laat je fantasie de vrije loop bij Playhood. In deze indoor speeltuin spelen kinderen in allerlei kleine winkeltjes, waarin ze de rol van kapper, postbode en nog veel meer kunnen kruipen.

Jimmy's Speelparadijs

amsterdam, Noord-Holland (4.05km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen in Jimmy's Speelparadijs! Niet alleen klimmen, klauteren, springen en van de glijbanen roetsjen, maar ook rolschaatsen of racen met Formule 1-wagens.

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.05km)  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

Museum Het Schip

amsterdam, Noord-Holland (4.26km)  -  In Het Schip leert de bezoeker alle ins en outs van de Amsterdamse School. Er zijn diverse exposities, waaronder een expositie over de Amsterdamse School en een expositie over het straatmeubilair wat door de architectuurstroming is ontwikkeld.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cultureel centrum Het HEM