Uitstapjes vlakbij Cultureel centrum Het HEM

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (7.89km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

TAPT Festival

amsterdam, Noord-Holland (0.72km)  -  Kom met je vrienden, collega's of familie lekker borrelen op het TAPT Festival! Geniet van speciaalbier, wijn, cocktails en lekker eten en doe dansjes of speel gezellige spelletjes met elkaar.

Vaartochten door Amsterdam met Rederij het IJ

zaandam, Noord-Holland (1.61km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij het IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met de Stortemelk en luister naar verhalen over het IJmeer of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

Papabubble

zaandam, Noord-Holland (1.83km)  -  Iedereen die van snoep houdt, moet naar Papabubble. Hier is het heerlijk genieten van zelfgemaakt snoep!

Pathé Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.32km)  -  Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

Stadsboerderij Darwinpark

zaandam, Noord-Holland (2.36km)  -  Maak kennis met dier en natuur op stadsboerderij Darwinpark. In 1967 schonk Albert Heijn deze boerderij aan Zaandam. Ook verkoopt de boerderij soms dieren.

Primark Zaandam

zaandam, Noord-Holland (2.37km)  -  Leuke kleding voor een leuke prijs. Kom shoppen bij de Primark in Zaandam. Bij deze hippe en goedkope modeketen uit Ierland slaag je ongetwijfeld!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cultureel centrum Het HEM