Uitstapjes vlakbij De Naald van Waterloo

Hertenkamp Baarn

baarn, Utrecht (1.24km)  -  Damherten, hindes, dwerggeiten, Soay-schapen, Texelse schapen, geiten, eenden en nog veel meer dieren zijn te vinden in Hertenkamp Maarschalksbos. Je hebt nog nooit zoiets liefs gezien als een pasgeboren hertje in de lente.

Paleis Soestdijk

baarn, Utrecht (1.51km)  -  Paleis Soestdijk gaf bezoekers altijd een blik behind the scenes bij de koninklijke familie. Het paleis is nog van buiten het hek te bewonderen, maar is niet langer toegankelijk.

Bosbad De Vuursche

baarn, Utrecht (2.32km)  -  Zwemmen? Of toch midgetgolfen? Het kan allebei in Baarn bij Bosbad De Vuursche. Dit prachtige recreatieterrein heeft alles in huis voor een zomers dagje weg met het hele gezin.

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (2.75km)  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

Pannenkoekenboerderij De Smickel

soest, Utrecht (2.76km)  -  Bij De Smickel smul je van de heerlijkste pannenkoeken. Je hebt de keuze uit maar meer dan tweehonderd soorten. Het knusse restaurant is gevestigd in een omgebouwde boerderij. Rondom De Smickel vind je allerlei dieren: vissen, vogels en konijnen.

Lammetjes kijken op de boerderij

soest, Utrecht (3.05km)  -  Kijk bij de pasgeboren lammetjes op de gastvrije boerderij van Pieter en Anneke Kuijer in Soest, tijdens een van de vier lammetjesdagen. Kinderen kunnen in het voorjaar ook hun verjaardagsfeestje vieren op deze boerderij.

Groepsuitjes tussen de geiten

hoogland, Utrecht (3.85km)  -  Op Geitenboerderij Breevoort organiseer je gerust iedere week een leuk uitje met vrienden of collega's. Een speciale versie van Expeditie Robinson spelen, een dropping of smullen van geitenkaasjes? Kies zelf maar!

Klimbos Gooi-Eemland

lage vuursche, Utrecht (4.1km)  -  Op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils.

Privétuin Het Landje in Eemnes

eemnes, Utrecht (5km)  -  Waar vroeger grasland was, ligt nu de schitterende privétuin Het Landje. In de tuin vind je watervallen, een bospaadje en de prachtigste bloemen en planten. Geniet samen met collega's, familie of vrienden van deze prachtige oase van rust!

Het Gagelgat

soest, Utrecht (5.24km)  -  Op Boerderij Het Gagelgat kun je het boerenleven ervaren zoals zich dat zich vroeger in Soest afspeelde. Een prachtige plek die zeker een bezoekje waard is!

De Paardenkamp

soest, Utrecht (5.31km)  -  In De Paardenkamp wonen ongeveer 120 paarden. Bezoekers zijn elke dag van de week welkom om gratis de paarden te bezoeken of om een rondleiding langs de weilanden te krijgen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Naald van Waterloo