Uitstapjes vlakbij Escaperoom The Basement

De Verhalenwerf Hoogeveen

hoogeveen, Drenthe (1.14km)  -  In Bibliotheek Hoogeveen bevindt zich de Verhalenwerf. Hier wordt het verleden en heden van Hoogeveen verteld aan de hand van de schatkamer van Hoogeveen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

De Tamboer

hoogeveen, Drenthe (1.21km)  -  Bij Theater De Tamboer in Hoogeveen kijk je de mooiste voorstellingen.

elke dag geopend 

Vliegclub Hoogeveen - Zweefvliegen

hoogeveen, Drenthe (1.6km)  -  Vlieg mee in een zweefvliegtuig van Vliegclub Hoogeveen. Onder begeleiding van een ervaren zweefvlieger ga je de lucht in voor één dag? Heb je meer ambitie? Volg dan een opleiding tot zweefvlieger!

geopend, open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurontdekplek Zuiderpark

hoogeveen, Drenthe (1.98km)  -  Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.

elke dag geopend 

Speeltuin Hoogeveen Avontura FunZone

hoogeveen, Drenthe (2.11km)  -  Luchtkussens, ballenbaden en slingerkooien: alles om de 'aapjes' te vermaken. Zippa Zebra is een knotsgekke indoorspeeltuin in hartje Drenthe.

elke dag geopend 

Hotel Hoogeveen

hoogeveen, Drenthe (2.48km)  -  Kom even helemaal tot rust in Hotel Hoogeveen. Een hotel waar je heerlijk kunt ontspannen, maar ook lekker kunt eten en vergaderen.

elke dag geopend 

Camping en Groepsaccommodatie De Oosterweide

pesse, Drenthe (4.96km)  -  Op Camping en Groepsaccommodatie De Oosterweide in het Drentse Pesse staan rust en ruimte voorop. De plaatsen op de camping zijn erg ruim.

geopend, elke dag geopend 

Slapen & Kamperen bij de boer - Sonneclaer

fluitenberg, Drenthe (5.21km)  -  Kom lekker een nachtje logeren bij de boer. De kinderen mogen boerin Tineke helpen bij het maken van vla en ijs of lekker knuffelen met de jonge dieren.

geopend, elke dag geopend 

Camping Klein Zwitserland

zuidwolde, Drenthe (5.82km)  -  In het mooie natuurgebied Klein Zwitserland op de grens van Drenthe en Overijssel ligt de gelijknamige Camping Klein Zwitserland. De omgeving van deze familiecamping leent zich prima voor mooie fiets- en wandeltochten.

geopend, elke dag geopend 

Zwemplas Schoonhoven

hollandscheveld, Drenthe (6km)  -  Geen duinen en zee, maar wel een heerlijk strand! Neem een duik in Zwemplas Schoonhoven en luier op dit fijne strand omringd door bomen.

elke dag geopend 

Buitenplaats De Marke van Ruinen

ruinen, Drenthe (6.36km)  -  Natuur en cultuur met een flinke dosis ontspanning; kom daarvoor naar de gastvrije Buitenplaats De Marke van Ruinen.

elke dag geopend 

Buitenplaats De Marke van Ruinen

ruinen, Drenthe (6.36km)  -  In het prachtige Drenthe, vlakbij Nationale Parken Dwingelderveld en Het Drents-Friese Wold ligt Buitenplaats De Marke van Ruinen. Geniet hier in een mooie vakantievilla van de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen

ruinen, Drenthe (6.36km)  -  Bungalowpark Buitenplaats De Marke van Ruinen heeft knusse boerderijwoningen met rieten daken. Het park ligt centraal in Drenthe. Daardoor is het een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht van deze mooie provincie.

elke dag geopend 

Tearoom Tea Time

echten, Drenthe (6.61km)  -  Een stukje Engeland in Drenthe: dat is Tea Time in Echten. Geniet hier van Britse lekkernijen onder het genot van een kopje thee.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kunstplek Afterdaan

elim, Drenthe (7.41km)  -  Galerie Afterdaan verzorgt cursussen portret- en modeltekenen en portretschilderen naar foto.

open op zaterdag 

Restaurant Olde Posthuus

anholt, Drenthe (7.59km)  -  Geniet van heerlijke gerechten en wijnen in een fraaie omgeving in restaurant 't Olde Posthuus. Ideaal voor een diner, vergadering of feestje.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum De Wemme

zuidwolde, Drenthe (8.53km)  -  Ga mee terug in de tijd in museum De Wemme en bewonder de collectie oude handkarren en de expositie over Zuidwest-Drenthe. Maak ook een demonstratie tingieten mee!

geopend, elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escaperoom The Basement