Uitstapjes vlakbij De Passage

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.06km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.16km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.18km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.19km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.24km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Het Oude Stadhuis

den haag centrum, Zuid-Holland (0.25km)  -  Stap in het Oude Stadhuis in de middeleeuwse sfeer van Den Haag voor een rondleiding. Samen met het Binnenhof en de Grote Kerk behoort het Oude Stadhuis tot de oudste Haagse gebouwen.

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.32km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Grote Kerk Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  De Grote Kerk in Den Haag heeft een nationale betekenis. Zo werd prinses Amalia in deze kerk gedoopt en trad prins Constantijn er in het huwelijk.

Tourist Tram Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.37km)  -  Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

ComedyCity

den haag centrum, Zuid-Holland (0.4km)  -  Stand-up comedy is in de Verenigde Staten al jaren een begrip en in Den Haag nu ook! Beleef een hilarische avond bij ComedyCity in de Hofstad en bereid je voor op keiharde grappen.

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (0.41km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Passage