Uitstapjes vlakbij Paleis Kneuterdijk

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.14km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

elke dag geopend 

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.14km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

elke dag geopend 

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.16km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

's maandags gesloten 

Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.23km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

's maandags gesloten 

Escher in Het Paleis: laat je verwarren!

den haag, Zuid-Holland (0.24km)  -  Niets is wat het lijkt in Escher in Het Paleis! In dit museum zijn kinderen groter dan hun ouders, groeien vogels uit Hollandse weiden en worden bezoekers constant op het verkeerde been gezet met de kunstwerken van M.C. Escher.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De Koninklijke Schouwburg Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  Een van de mooiste locaties van Den Haag is de Koninklijke Schouwburg. Cultuur komt tot leven in de klassieke foyers en zalen.

elke dag geopend 

Museum de Gevangenpoort

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

's maandags gesloten 

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

's maandags gesloten 

Dille & Kamille Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

elke dag geopend 

Het Binnenhof in Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

elke dag geopend 

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

elke dag geopend 

Laat je opmaken door MAC professionals

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  MAC verkoopt professionele en kwalitatieve make-up producten. Het winkelpersoneel is je graag van dienst en maken je bovendien gratis op.

elke dag geopend 

Snuffelen in het oudste boekenmuseum ter wereld

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Snuffel op je gemak tussen de prachtige boekencollectie. In Huis van het boek leer je alles over het geschreven en gedrukte boek van vroeger en nu. Kleurrijke tentoonstellingen nemen je mee naar de wereld van het boek.

's maandags gesloten 

Kunstzaal van Heijningen

den haag, Zuid-Holland (0.42km)  -  Kunstzaal Van Heijningen biedt ruimte aan talentvolle kunstenaars van over de hele wereld. Voor hedendaagse kunst moet je hier zijn!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.43km)  -  Volg dan een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

's zondags gesloten 

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.44km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

elke dag geopend 

Relaxen op het Malieveld

den haag, Zuid-Holland (0.45km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

elke dag geopend 

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.47km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

elke dag geopend 

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.47km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

elke dag geopend 

De Haagse Passage

den haag centrum, Zuid-Holland (0.47km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage in waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

elke dag geopend