Louwman Museum

Louwman Museum

Kom naar het Louwman Museum en ervaar de passie voor de automobiel in al zijn vormen! Het Louwman Museum in Den Haag heeft de oudste privécollectie automobielen ter wereld.

Gigantische collectie

Twee generaties van de familie Louwman verzamelden ruim 250 antieke en klassieke auto's. Iedere auto vertelt zijn eigen verhaal en laat zo de geschiedenis herleven. Van een chique koets tot prachtige racewagens van de Formule 1. In dit museum voelt iedereen zich een echte James Bond, die door de bochten van de stad scheurt. Of een echte dame, die in een klassiek voertuig wordt vervoerd. Van voertuigen uit de victoriaanse tijd tot auto's uit de oorlog en moderne racemonsters: het Louwman Museum heeft voertuigen van vrijwel elk merk en uit iedere periode.

Voor kinderen

Met de gratis interactieve game Het Louwman Museum Mysterie kunnen kinderen van acht tot veertien op avontuur in het museum. Download de app gratis en reis met de heer Louwman langs de hoogtepunten uit de collectie. Zo leren kinderen spelenderwijs door filmpjes en quizzen alles over de geschiedenis van de automobiel.

Louwman Museum in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Louwman Museum.

Foto: Louwman Museum.

Foto: Louwman Museum.

Foto: Louwman Museum.