Uitstapjes vlakbij OERRR speelnatuur Oud...

Landgoed Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (0.09km)  -  Oud Groevenbeek heeft een rijke historie achter de rug! Die sporen zijn nog steeds te zien in een prachtige villa en een druivenkas uit 1915.

elke dag geopend 

Bosbad Putten

putten, Gelderland (0.6km)  -  Midden in het bos ligt Bosbad Putten. Kom lekker zwemmen in het subtropisch binnenbad of één van de buitenbaden!

elke dag geopend 

Sterrenvereniging Astra Alteria

putten, Gelderland (1.44km)  -  Kom naar een lezing van Sterrenvereniging Astra Alteria en stel vragen over het heelal. Of ga naar een waarneming en leer de sterrenhemel kennen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (1.7km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

elke dag geopend 

Van Ganswijk Mode & G5 Putten

putten, Gelderland (1.87km)  -  Voor de nieuwste mode kun je terecht bij Van Ganswijk Mode & G5 Fashion Factory. De twee winkels liggen recht tegenover elkaar in Putten en richten zich beiden op een ander publiek. Van Ganswijk Mode is klassiek en stijlvol, G5 is jong en hip.

's zondags gesloten 

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (1.87km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Woonwinkel De Binnenkamer

putten, Gelderland (1.93km)  -  Kijk je ogen uit en doe inspiratie op voor thuis! Elke hoek van Woonwinkel De Binnenkamer is met veel zorg voor detail ingericht.

's zondags gesloten 

Hoogebeen Interieur

putten, Gelderland (1.93km)  -  Al veertig jaar is Hoogebeen Interieur in handen van dezelfde familie. De winkel beschikt over maar liefst drie etages vol met meubelen en verlichting.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Discus Dierenspeciaalzaak Van Dijk

putten, Gelderland (1.95km)  -  Koop alles voor de huisdieren bij Discus Dierenspeciaalzaak Van Dijk. Ontmoet papegaai Rocco, bewonder de vele vissen en ga op de foto met de hond in deze grote gezellige dierenwinkel.

's zondags gesloten 

De Kanovijver - IJsclub en waterrecreatie

ermelo, Gelderland (2.08km)  -  In de zomer vaar je een heerlijk rondje op de Kanovijver of spartel je in het redelijk ondiepe water. Gaat het vriezen, dan kun je al snel schaatsen op de Kanovijver.

's zondags gesloten 

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (2.27km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

elke dag geopend 

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (2.4km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

elke dag geopend 

Spelen en lasergamen bij Indoor Speeltuin & Boerderij Pret

ermelo, Gelderland (2.53km)  -  Pony's knuffelen, buiten springen op het springkussen en binnen in de ballenbak duiken. Ontmoet alle boerderijdieren, speel binnen en buiten en speel lasergame met het hele gezin. Op Boerderij Pret heb je de hele dag plezier!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Arboretum Landgoed Schovenhorst

putten, Gelderland (2.6km)  -  Landgoed Schovenhorst herbergt een schat aan bijzondere bomensoorten. Leren, spelen, architectuur en moderne kunst. Ontdek deze wonderlijke bomenwereld! Vanaf de Bostoren is je zicht op het arboretum nog spectaculairder.

elke dag geopend 

Brasserie Schovenhorst

putten, Gelderland (2.6km)  -  Op Landgoed Schovenhorst staat een oud, gerenoveerd koetshuis. Deze sfeervolle locatie is ideaal voor bruiloften, bijzondere diners en vergaderingen.

elke dag geopend 

Beautysalon Time Out

putten, Gelderland (2.61km)  -  Even een time-out nodig? Bij Beautysalon Time Out kan het! Van minibehandeling tot double relaxbehandeling of een heerlijke massage.

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (2.69km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

's zondags gesloten 

Historisch Museum De Tien Malen in Putten

putten, Gelderland (2.69km)  -  Leer in museum De Tien Malen de geschiedenis van het interessante en mooie Puttense landschap kennen.

gesloten, open van  1 april t/m 29 oktober, van 13:30 uur tot 16:30 uur 

Slapen bij de boer - Landgoed Volenbeek

ermelo, Gelderland (2.74km)  -  Melkveehouderij Landgoed Volenbeek ligt midden in de bossen van de Veluwe. Een prachtige plek om te wandelen, spelen en te overnachten.

gesloten, open van  25 maart t/m 31 oktober 

Uitkijktoren Bostoren

putten, Gelderland (2.85km)  -  Beklim uitkijktoren de Bostoren in Putten in Gelderland en ontdek het fantastische uitzicht midden in het groene en bosachtige landgoed Schovenhorst

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek